پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رییس کل بانک مرکزی: رشد نقدینگی در ۷ ماه نخست سال ۱۴۰۵ به ۲۴ درصد رسید/ ناترازی بانک‌ها، تلاش‌های بانک مرکزی در کنترل نقدینگی را کند کرده است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

رئیس کل بانک مرکزی با بیان این‌که ناترازی برخی بانک‌ها بخشی از تلاش‌های بانک مرکزی در کنترل نقدینگی را کند کرده است، اعلام کرد: رشد نقدینگی در هفت ماه ابتدایی سال ۱۴۰۵ با ۲.۷ درصد رشد در مهرماه، به ۲۴ درصد رسید.

رییس کل بانک مرکزی: رشد نقدینگی در ۷ ماه نخست سال ۱۴۰۵ به ۲۴ درصد رسید/ ناترازی بانک‌ها، تلاش‌های بانک مرکزی در کنترل نقدینگی را کند کرده است
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: در ادامه تلاش بانک مرکزی برای کنترل انتظارات تورمی و مهار نقدینگی، رشد سالانه نقدینگی در مهر ماه با کاهش ۰.۷ درصدی نسبت به شهریور ماه به ۵۰.۹ درصد رسید.

عبدالناصر همتی خاطرنشان کرد: رشد نقدینگی در هفت ماه ابتدایی سال ۱۴۰۵ با ۲.۷ درصد رشد در مهرماه، به ۲۴ درصد رسید. 

ایسنا نوشت: رئیس کل بانک مرکزی افزود:البته بانک مرکزی تلاش کرده است تا با کاراتر کردن تسهیلات بانکی و افزایش استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره، نیازهای واحدهای تولیدی را بیش از پیش تأمین کند.

همتی تأکید کرد: ناترازی برخی بانک‌ها بخشی از تلاش‌های بانک مرکزی در کنترل نقدینگی را کند کرده است که برنامه‌های اصلاحی در خصوص آن بانک‌ها در دستور کار بانک مرکزی است.

۲۲۳۲۲۵

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
عبدالناصر همتی

عبدالناصر همتی

عبدالناصر همتی اقتصاددان و مدیر بانکی ایرانی است که از دی ۱۴۰۴ برای دومین بار رئیس کل بانک مرکزی ایران شده است؛ او پیش‌تر وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت پزشکیان و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ بود.

همهٔ ۳۵ خبر عبدالناصر همتی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.