چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

چهارمین دوره نمایشگاه «فن‌نما» دی‌ماه با رویکرد تجربه‌محور برگزار می‌شود

ابه نقل از ایمنا اصفهان··خبر در ایمنا اصفهان

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان از برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه «فن‌نما» هم‌زمان با نمایشگاه مدیریت شهری از سوم تا ششم دی‌ خبر داد و گفت: این دوره با رویکرد تجربه‌محور و با هدف تقویت ارتباط فناوران و متقاضیان فناوری برگزار می‌شود.

چهارمین دوره نمایشگاه «فن‌نما» دی‌ماه با رویکرد تجربه‌محور برگزار می‌شود
عکس: ایمنا اصفهان

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ابراهیمی امروز _چهارشنبه سیزدهم آبان_ در هجدهمین نشست مشورتی شهراندیشان (شهرنشست ۱۸) با موضوع بازاندیشی در الگوی برگزاری نمایشگاه فناوری و نوآوری فن‌نما ۱۴۰۵ اظهار کرد: در سال جاری نمایشگاه «فن‌نما» هم‌زمان با هجدهمین نمایشگاه خدمات شهری و حمل‌ونقل (نمایشگاه مدیریت شهری) از سوم تا ششم دی‌ برگزار می‌شود.

وی افزود: هم‌زمانی این دو نمایشگاه فرصت ویژه‌ای برای فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه شهری فراهم می‌کند تا محصولات و ایده‌های فناورانه خود را به نمایش بگذارند و با نیازهای فناورانه دستگاه‌ها و متقاضیان این حوزه آشنا شوند، همچنین زمینه ارتباط و تعامل میان عرضه‌کنندگان و متقاضیان فناوری فراهم خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به رویکردهای جدید چهارمین دوره نمایشگاه «فن‌نما» تصریح کرد: با توجه به برگزاری سه دوره گذشته، در سال جاری تلاش داریم در فرم و شیوه برگزاری، محتوای ارائه‌شده و ساختار مدیریتی نمایشگاه تحول ایجاد کنیم و از قالب‌های عمومی و غرفه‌محور فاصله بگیریم.

ابراهیمی ادامه داد: یکی از ایده‌های مطرح‌شده، حرکت به سمت برگزاری تجربه‌محور نمایشگاه است؛ به‌گونه‌ای که بازدیدکنندگان به‌جای تماشای صرف محصولات، امکان تجربه و آزمایش فناوری‌ها را داشته باشند و با نیازهای واقعی و کاربردهای محصولات فناورانه از نزدیک آشنا شوند.

وی با تشریح یکی از ایده‌های پیشنهادی برای اجرای این رویکرد گفت: برای نمونه، می‌توان در ابتدای ورود به هر بازدیدکننده توکن‌هایی اختصاص داد تا در جریان بازدید و با انجام فعالیت‌ها و بازی‌های مختلف، امتیاز کسب یا از امتیازهای خود استفاده کند؛ به این ترتیب بازدیدکننده ضمن آشنایی با بخش‌های مختلف نمایشگاه، تجربه‌ای تعاملی از فناوری‌ها خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به برگزاری نشست «شهر اندیش» با محوریت بررسی رویکردهای جدید نمایشگاه خاطرنشان کرد: در این نشست تلاش می‌کنیم از دیدگاه‌ها و تجربیات صاحب‌نظران و افرادی که طی سال‌های گذشته در این حوزه همراهی داشته‌اند، استفاده کنیم تا زمینه برگزاری نمایشگاهی قوی‌تر در دی‌ فراهم شود.

ابراهیمی ضمن قدردانی از همراهی دستگاه‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزه فناوری گفت: استانداری، اتاق بازرگانی، دستگاه‌های اجرایی، کریدور علم و فناوری، شهرک علمی و تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله مجموعه‌هایی هستند که در این مسیر همراهی داشته‌اند و امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت و مشارکت آن‌ها، چهارمین دوره نمایشگاه «فن‌نما» با قوت و کیفیت بیشتری نسبت به دوره‌های گذشته برگزار شود.

منبع: ایمنا اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.