چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سناتور وارن: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور در تاریخ آمریکا است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

سناتور ارشد دموکرات از ایالت ماساچوست تأکید کرد: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور در تاریخ آمریکا است.

به گزارش خبرآنلاین، «الیزابت وارن» (Elizabeth Warren) سناتور ارشد دموکرات از ایالت ماساچوست آمریکا با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی ایکس در واکنش به شکست سخت هم حزبی های جمهوری‌خواه ترامپ در انتخابات میان دوره ای کنگره این کشور، نوشت: یادآوری، دونالد ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور در تاریخ آمریکا است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سناتور ارشد دموکرات از ایالت ماساچوست آمریکا روز گذشته نیز تصریح کرده بود: فراموش نکنید،: جنگ دونالد ترامپ با ایران باعث شده است قیمت بنزین برای شما (مردم آمریکا) سر به فلک بکشد.

نتایج منتشر شده از انتخابات آمریکا حاکی از پیشتازی قاطع دموکرات ها در هر ۲ مجلس سنا و نمایندگان این کشور است.

310310

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۲٬۳۷۵ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.