پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

عرضه ۱۱ ملک و زمین مازاد دولتی در استان اصفهان از طریق مزایده سراسری

صبه نقل از صداوسیما اصفهان··خبر در صداوسیما اصفهان

۱۱ قطعه ملک و زمین مازاد دولتی در نقاط مختلف استان اصفهان با ارزش کارشناسی مجموع ۷۹۲ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال، در قالب مزایده عمومی سراسری عرضه شد.

عرضه ۱۱ ملک و زمین مازاد دولتی در استان اصفهان از طریق مزایده سراسری
عکس: صداوسیما اصفهان

عرضه ۱۱ ملک و زمین مازاد دولتی در استان اصفهان از طریق مزایده سراسریبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز اصفهان؛ ناصر یارمحمدیان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان گفت: این املاک در قالب مزایده شماره ۱۱۸۱۰ سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و با هدف اجرای سیاست مولدسازی دارایی‌های دولت عرضه شده‌اند.

وی افزود: املاک عرضه‌شده شامل واحد‌ها و اراضی با کاربری‌های مختلف در شهرستان‌ها و مناطق استان، از جمله کاشان، خور و بیابانک، شاهین‌شهر و مورچه‌خورت است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان با اشاره به جزئیات زمانی مزایده بیان کرد: متقاضیان از ششم تا شانزدهم آبان فرصت دارند پیشنهاد‌های خود را ثبت کنند و رمزگشایی پاکت‌ها نیز هفدهم آبان انجام می‌شود.

یارمحمدیان از متقاضیان خواست برای مشاهده مشخصات املاک، قیمت‌های کارشناسی و اطلاع از شرایط شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی www.setadiran.ir مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت فقط به معنای فروش اموال نیست، بلکه با هدف فعال‌سازی ظرفیت‌های بلااستفاده، افزایش بهره‌وری دارایی‌های عمومی و هدایت منابع حاصل از آن به طرح‌ها و طرح های  اولویت‌دار اقتصادی دنبال می‌شود.

یارمحمدیان همچنین شفافیت، رقابت و رعایت ضوابط قانونی را از اصول اصلی واگذاری اموال مازاد دولتی عنوان کرد.

منبع: صداوسیما اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.