جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تماس مشاور پزشکیان با فرزند آیت الله وحید خراسانی/ سلام و پیام رئیس جمهور ابلاغ شد/ وزارت بهداشت آماده ارائه خدمات درمانی است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

علی عماد مشاور رئیس جمهور در تماس با فرزند آیت الله وحید خراسانی درجریان آخرین وضعیت سلامتی و روند درمانی این مرجع تقلید قرار گرفت.

تماس مشاور پزشکیان با فرزند آیت الله وحید خراسانی/ سلام و پیام رئیس جمهور ابلاغ شد/  وزارت بهداشت آماده ارائه خدمات درمانی است
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مرکز ارتباطات دولت و  روحانیت، مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت، در تماس‌های تلفنی متعدد با فرزند آیت الله حسین وحید خراسانی، ضمن ابلاغ سلام و پیام رئیس‌جمهور، درجریان آخرین وضعیت سلامتی و روند درمانی این مرجع تقلید قرار گرفت.

 سیدعلی عماد، در این تماس‌ها با حجت‌الاسلام والمسلمین محسن وحید خراسانی بر آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تأمین امکانات و بهره‌ گیری از ظرفیت تیم‌های درمانی این وزارتخانه به‌منظور ارائه خدمات درمانی به این مرجع عالی‌قدر تأکید کرد.

آیت‌الله‌ وحید خراسانی از ۱۲ آبان‌ماه در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده و تحت درمان قرار دارند.

۳۱۲۱۸

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان، جراح قلب و سیاستمدار اهل مهاباد، وزیر بهداشت دولت دوم خاتمی و نمایندهٔ پنج دورهٔ تبریز در مجلس بود و از مرداد ۱۴۰۳ نهمین رئیس‌جمهور ایران است.

همهٔ ۶۷۱ خبر مسعود پزشکیان ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.