شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

نصب فانوس‌های عابر پیاده در خیابان‌های اشراق و فلاطوری

ابه نقل از ایمنا اصفهان··خبر در ایمنا اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از اجرای اقدام ترافیکی در خیابان‌های اشراق و فلاطوری با هدف ارتقای ایمنی تردد عابران پیاده خبر داد و گفت: فانوس‌های عابر پیاده در این خیابان‌ها نصب شده است تا عبور شهروندان با ایمنی و نظم بیشتری انجام شود.

نصب فانوس‌های عابر پیاده در خیابان‌های اشراق و فلاطوری
عکس: ایمنا اصفهان

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ایمنی تردد شهروندان به‌ویژه عابران پیاده، از موضوعات مورد توجه مدیریت شهری در اجرای برنامه‌های ترافیکی است و در همین راستا، نصب فانوس‌های عابر پیاده در خیابان‌های اشراق و فلاطوری منطقه ۷ شهرداری اصفهان انجام شده است.

وی افزود: این تجهیزات با هدف ساماندهی عبور عابران و افزایش توجه رانندگان به محل‌های تردد پیاده نصب شده‌اند و می‌توانند به بهبود نظم ترافیکی و کاهش زمینه بروز حوادث در مسیر کمک کنند.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: توجه به ایمنی معابر و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای تردد همه شهروندان، از جمله عابران پیاده، در برنامه اقدامات ترافیکی منطقه قرار دارد.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: همکاری رانندگان در رعایت علائم و تجهیزات ترافیکی و توجه به حق تقدم عابران پیاده، در اثربخشی این اقدامات و افزایش ایمنی معابر نقش مهمی دارد.

منبع: ایمنا اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.