یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

افزایش ذخیره آب سد باغکل خوانسار

صبه نقل از صداوسیما اصفهان··خبر در صداوسیما اصفهان

در پی بارش‌های اخیر میزان ذخیره آب سد باغکل در شهرستان خوانسار ۲۲ درصد افزایش داشته است.

افزایش ذخیره آب سد باغکل خوانسار
عکس: صداوسیما اصفهان

رشد ۲۲ درصدی ذخیره آب سد باغکل خوانسار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره منابع آب شهرستان خوانسار با اشاره به بارش شدید باران در این شهرستان گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، حجم آب ذخیره‌شده در سد باغکل از ۶۹۲ هزار مترمکعب به ۸۴۶ هزار مترمکعب افزایش یافت.

سجاد امیر حاجیلو با بیان اینکه هم اکنون ۱۵۳ هزار مترمکعب آب جدید وارد مخزن شد و ذخیره سد رشد حدود ۲۲ درصدی را تجربه کرده است، ادامه داد: حجم کل مخزن سد باغکل ۵٫۸ میلیون مترمکعب است و با احتساب حجم فعلی، حدود ۱۴٫۶ درصد از ظرفیت سد پر و نزدیک به ۸۵ درصد آن خالی است، پیش‌از این بارش‌ها نیز میزان پرشدگی مخزن حدود ۱۱٫۹ درصد بود.

رئیس اداره منابع آب خوانسار، این بارش‌ها را فرصتی ارزشمند برای تقویت منابع آب زیرزمینی منطقه دانست و گفت: در جریان این سامانه بارشی، سیل‌بند‌های مسیل پردمه نیز آبگیری شد و طرح‌های تغذیه مصنوعی دشت ویست و خم‌پیچ در حداکثر ظرفیت خود آبگیری کردند.

وی افزود: حجم آبگیری طرح‌های تغذیه مصنوعی حدود ۳۰۰ هزار مترمکعب تخمین زده می‌شود.

حاجیلو ادامه داد:آبگیری این سازه‌ها نقش مؤثری در کنترل سیلاب، کاهش خسارت‌های ناشی از جریان‌های سطحی و نفوذ آب به سفره‌های آب زیرزمینی دارد و انتظار می‌رود در ماه‌های آینده آثار مثبت آن در بهبود وضعیت منابع آب منطقه نمایان شود.

رئیس اداره منابع آب شهرستان خوانسار با تأکید بر لزوم مدیریت مصرف و صیانت از منابع آب، از کشاورزان و بهره‌برداران خواست با رعایت الگوی کشت و پرهیز از برداشت‌های غیرمجاز، در حفظ این ذخایر ارزشمند همکاری کنند.

منبع: صداوسیما اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.