یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

مهری فلاحی راهی مسابقات آسیایی شد؛ بدرقه بانوی پرافتخار لنگرودی

مبه نقل از مهر گیلان··خبر در مهر گیلان

لنگرود- مراسم بدرقه مهری فلاحی، لیبروی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران، برای حضور در مسابقات آسیایی با حضور مسئولان شهرستان لنگرود برگزار و از این بانوی ورزشکار پرافتخار تجلیل شد.

مهری فلاحی راهی مسابقات آسیایی شد؛ بدرقه بانوی پرافتخار لنگرودی
عکس: مهر گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، صبح یکشنبه مراسم بدرقه مهری فلاحی، لیبروی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران، به مسابقات آسیایی با حضور یوسف گلشن فرماندار لنگرود و ناصر شهدی رئیس اداره ورزش و جوانان این شهرستان برگزار شد.

در این مراسم از مهری فلاحی به پاس سال‌ها حضور در تیم ملی و افتخارآفرینی در عرصه‌های مختلف ورزشی تقدیر شد و مسئولان شهرستان برای این ورزشکار لنگرودی در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کردند.

ناصر شهدی رئیس اداره ورزش و جوانان لنگرود نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروز مراسم بدرقه عزیز دل مردم شهرستان، خانم فلاحی را برگزار می‌کنیم؛ ورزشکاری که سال‌های سال برای جمهوری اسلامی ایران افتخارآفرینی کرده و با درخشش خود پرچم ایران و نام لنگرود را سربلند کرده است.

وی افزود: با توجه به شرایط فنی مسابقات و آنچه از خود ایشان شنیده‌ایم، امیدواریم تیم وی بتواند به مقام دوم دست پیدا کند و ما دعا می‌کنیم با تلاش و درخشش بیشتر، مقام نخست را کسب کنند.

رئیس اداره ورزش و جوانان لنگرود با بیان اینکه مردم و مسئولان شهرستان چشم‌انتظار درخشش این بانوی ورزشکار هستند، بیان کرد: امیدواریم مهری فلاحی با بهترین نتیجه از مسابقات بازگردد و استقبال باشکوهی از این فرزند پرافتخار شهرستان داشته باشیم.

مهری فلاحی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به سابقه حضور خود در تیم ملی اظهار کرد: حدود ۱۹ سال است که عضو تیم ملی والیبال نشسته بانوان هستم و این بار برای حضور در مسابقات آسیایی ناگویای ژاپن اعزام می‌شویم.

وی افزود: در این رقابت‌ها دو گروه حضور دارند و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بازی‌های خوبی را به نمایش بگذاریم و به‌ویژه در دیدار برابر تیم چین بهترین عملکرد را داشته باشیم.

لیبروی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران با اشاره به نقش خانواده در موفقیت ورزشکاران گفت: از همسرم و خانواده تشکر می‌کنم؛ به اعتقاد من خانواده نقش بسیار مهمی در موفقیت هر ورزشکار دارد و اگر حمایت آنها نباشد، ادامه مسیر قهرمانی دشوار خواهد بود.

فلاحی ادامه داد: از همین جا دست خانواده‌ام را می‌بوسم و امیدوارم بتوانم در مسابقات پیش‌رو بهترین نتیجه را برای کشورم به دست بیاورم.

وی درباره نحوه برگزاری مسابقات آسیایی نیز توضیح داد: تیم‌ها در دو گروه «الف» و «ب» قرار گرفته‌اند که در گروه «الف» تیم‌های ژاپن، تایلند و کره جنوبی حضور دارند و در گروه «ب» نیز ایران، چین و مغولستان قرار گرفته‌اند.

عضو تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران تصریح کرد: تیم‌ها پس از دیدارهای مرحله گروهی به صورت ضربدری با یکدیگر رقابت می‌کنند و امیدواریم با عبور از این مرحله، در فینال مقابل تیم چین قرار بگیریم و بتوانیم بهترین نتیجه را برای ایران کسب کنیم.

منبع: مهر گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.