یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رسیدگی به بیش از ۹ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان

ابه نقل از ایمنا اصفهان··خبر در ایمنا اصفهان

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان از رسیدگی به بیش از ۹پرونده در کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر در این منطقه خبر داد.

رسیدگی به بیش از ۹ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان
عکس: ایمنا اصفهان

محسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان در منطقه ۹ شهرداری اصفهان اظهار کرد: این جلسه با حضور احمدرضا مصور رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر، رسول میرباقری رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم مشکلات مردم بدون هر گونه حاشیه از طریق ملاقات‌های مردمی حل و فصل شود، افزود: روزهای دوشنبه هر هفته در منطقه ۹ شهرداری اصفهان برنامه ملاقات مردمی داریم و شهروندان چهره به چهره به طرح مشکلات خود می‌پردازند و کارکنان این منطقه آن‌ها را راهنمایی و مسائل مطرح شده را بررسی می‌کنند.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تاکید کرد: هدف ما از این اقدام کاهش دغدغه شهروندان و اعتمادسازی بین آن‌ها و شهرداری، همچنین هم‌فکری برای رفع مشکلات است، البته در این راستا نیاز به حمایت شورا و شهرداری داریم.

زمانی گفت: در جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان بیش از ۹ پرونده با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به اینکه بافت این منطقه از لحاظ ساختاری و نوع کاربری بافتی منحصربه‌فرد و متنوع و در بعضی محلات فرسوده است، بیشتر مراجعات مردمی در ملاقات‌های حضوری و کمیته‌های نظارتی برای طرح این مسائل است.

وی ادامه داد: در این جلسه بیش از ۵۰ درصد درخواست‌ها مربوط به تخفیف و تقسیط، تغییر کاربری و باقی‌مانده آن مربوط به درخواست توافق، در خواست معوض تجاری، پایان ساخت یا تغییر عرض گذر بوده است.

رسیدگی به بیش از ۹ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان

منبع: ایمنا اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.