ذوب شدن ورق آلات فولادی با رای تعزیرات حکومتی گیلان
مدیر عامل یک شرکت به دلیل عرضه خارج از شبکه ورق گرم فولاد به بیش از هشت هزار میلیارد ریال در تعزیرات حکومتی گیلان محکوم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، مرتضی امینی گفت: شعبه هفتم بدوی ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز رشت به پرونده ۱۷۱ میلیون و ۹۱۲ هزار کیلو گرم ورق آلات گرم فولادبه ارزش بیش ازهشت هزار میلیارد ریال به دلیل عرضه خارج از شبکه رسیدگی کرد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن مدارک قانونی اتهام انتسابی را محرز و علاوه برالزام به عرضه کالا در بورس، متهم را به پرداخت ۸ هزار و ۱۳۰ میلیارد و ۹۲۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: بازرسان صنعت معدن تجارت در بازرسی از شرکت و مشاهده کسری توزیع در بورس گزارش تخلف را تهیه و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.