دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

۶ دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان اورژانس گیلان شد

ابه نقل از ایمنا گیلان··خبر در ایمنا گیلان

شش دستگاه آمبولانس جدید با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای تقویت ناوگان اورژانس و ارائه خدمات پیش‌بیمارستانی در مناطق مختلف گیلان وارد چرخه خدمت‌رسانی شد.

۶ دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان اورژانس گیلان شد
عکس: ایمنا گیلان

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، مراسم تحویل شش دستگاه آمبولانس جدید امروز_شنبه چهارم مهر_ با حضور هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، ولی داداشی، مهدی فلاح و محمدعلیجانی، نمایندگان شهرستان‌های آستارا، رشت و خمام و رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسئولان استانی در استانداری گیلان برگزار شد.

۶ دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان اورژانس گیلان شد

محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حاشیه رونمایی از این آمبولانس‌ها اظهار کرد: این آمبولانس‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تأمین شده و برای تقویت ناوگان فوریت‌های پزشکی و ارائه خدمات پیش‌بیمارستانی در مناطق مختلف استان گیلان توزیع خواهند شد.

وی افزود: استان گیلان در حال حاضر دارای ۹۰ پایگاه فعال اورژانس است و نوسازی ناوگان آمبولانس‌های اورژانس نیز طی سال‌های اخیر در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه نوسازی ناوگان، طی سه سال اخیر ۱۳ دستگاه آمبولانس در استان نوسازی شده و شش دستگاه آمبولانس جدید نیز به‌زودی تحویل و وارد چرخه خدمت‌رسانی خواهد شد.

آشوبی تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده است تا طی دو سال آینده، ناوگان آمبولانس‌های اورژانس گیلان به‌صورت کامل به‌روز شود تا ظرفیت ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی و پوشش مأموریت‌های پیش‌بیمارستانی در استان تقویت شود.

وی گفت: این اقدام در راستای ارتقای کیفیت خدمات اورژانس، کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و مصدومان و تقویت زیرساخت‌های فوریت‌های پزشکی در مناطق مختلف گیلان انجام می‌شود.

منبع: ایمنا گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.