جمعه ۲۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رویداد ایران جان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های استان مرکزی است

صبه نقل از صداوسیما مرکزی··خبر در صداوسیما مرکزی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به برگزاری رویداد ملی ایران جان و روز اراک، این رویداد را فرصتی برای معرفی مفاخر، ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی و توانمن...

ویدیو: صداوسیما مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛  آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در خطبه‌های نماز جمعه اراک با اشاره به برگزاری رویداد ملی ایران جان و گرامیداشت روز اراک در هفته آینده گفت: این رویداد فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های استان مرکزی در حوزه‌های مختلف، از جمله شخصیت‌های برجسته‌ای همچون امام راحل، اندیشمندان و مفاخر، سرداران بزرگ اسلام و توانمندی‌های صنعتی و کشاورزی است.
وی با بیان اینکه استان مرکزی مهد مفاخر و مشاهیر است، افزود: جوانان باید در این سرزمین منشأ آثار بزرگ علمی و صنعتی باشند و برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی تلاش کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ایستادگی ملت ایران و کشور‌های اسلامی در برابر استکبار جهانی اظهار کرد: ملت ایران و کشور‌های اسلامی با اتکا به ایمان، قرآن و ولایت‌پذیری، همچنان محکم پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد استکبار به اهداف خود دست یابد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی همچنین با اشاره به برگزاری راهپیمایی سراسری جان‌فدایان در هفته آینده گفت: این راهپیمایی بیانگر نه قاطع ملت ایران به استکبار جهانی، آمریکا، ترامپ و رژیم صهیونیستی و آری گفتن به آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است.
وی با تأکید بر ضرورت برقراری امنیت فراگیر در منطقه افزود: امنیت حق همه ملت‌های مسلمان است و مستکبران باید بدانند جنایات آنان در غزه و دیگر نقاط جهان بی‌پاسخ نخواهد ماند.
امام جمعه اراک در ادامه با تبریک سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، حرفه پرستاری را عبادتی ارزشمند دانست و گفت: پرستاران با تأسی از الگوی صبر و مقاومت حضرت زینب (س)، در جریان جنگ‌های تحمیلی ۱۲ روزه و ۴۰ روزه، جلوه‌هایی از جهاد، ایثار و خدمت را به نمایش گذاشتند و شایسته قدردانی هستند.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به محدودیت‌های مالی و بودجه‌ای دولت و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد: انتظار می‌رود با توزیع عادلانه منابع و اصلاح نظام پرداخت‌ها، رسیدگی به مطالبات معیشتی پرستاران با اولویت دنبال شود.

منبع: صداوسیما مرکزیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.