چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دستیار رهبر انقلاب: ترامپ از مردم آمریکا سیلی خورد/ ترامپ باقی‌مانده حیثیت آمریکا را به برکت خون شهدا و جبهه مقاومت به باد خواهد داد

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

محمد مخبر در توئیتی نوشت: «ترامپ جنایتکار هر نوع تلاش ممکن را انجام داد که حزبش پیروز شود ولی از مردمش سیلی خورد. پیروز واقعی این میدان ایران بود که هزینه جنگ را به داخل امریکا منتقل کرد. ادامه سیاست شکست خورده ترامپ باقی‌مانده حیثیت آمریکا را به برکت خون شهدا و به دست ملت ایران و جبهه مقاومت به باد خواهد داد.»

دستیار رهبر انقلاب: ترامپ از مردم آمریکا سیلی خورد/ ترامپ باقی‌مانده حیثیت آمریکا را به برکت خون شهدا و جبهه مقاومت به باد خواهد داد
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با اشاره به نتیجه انتخابات آمریکا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«ترامپ جنایتکار هر نوع تلاش ممکن را انجام داد که حزبش پیروز شود ولی از مردمش سیلی خورد. پیروز واقعی این میدان ایران بود که هزینه جنگ را به داخل امریکا منتقل کرد. ادامه سیاست شکست خورده ترامپ باقی‌مانده حیثیت آمریکا را به برکت خون شهدا و به دست ملت ایران و جبهه مقاومت به باد خواهد داد.»

۳۱۲۱۶

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
سیدمجتبی خامنه‌ای

سیدمجتبی خامنه‌ای

سید مجتبی حسینی خامنه‌ای روحانی شیعه و پسر دوم سید علی خامنه‌ای است که پس از کشته شدن پدرش، در ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ از سوی مجلس خبرگان به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.

همهٔ ۴۱۱ خبر سیدمجتبی خامنه‌ای ←
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ

دونالد ترامپ سیاستمدار و بازرگان آمریکایی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده است؛ خروج از برجام، دستور حمله به قاسم سلیمانی، بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران در ۱۴۰۴ و آغاز جنگ ۲۰۲۶ با ایران از تصمیم‌های مهم او دربارهٔ ایران است.

همهٔ ۲٬۳۷۵ خبر دونالد ترامپ ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.