حبیب محبیان خواننده معروف درگذشت + علت مرگ عکس و فیلم
حبیب محبیان خواننده معروف درگذشت + علت مرگ عکس و فیلم
حبیب محبیان درگذشت حبیب فوت کرد حبیب محبیان و علت مرگ حبیب محبیان با خبر شدیم که خواننده سرشناس حبیب درگذشت حبیب محبیان ازخواننده های ایرانی بود و در سن 63 سالگی درگذشت. حبیب محبیان درگذشت حبیب محبیان معروف به حبیب (خواننده قدیمی) به دلیل ایست قلبی در روستای نیاسته کتالم رامسر درگذشت
اشک پور سخنگوی مرکز اورژانس مازندران در گفتگو با مهر افزود: صبح امروز جمعه در ساعت 9 و 17 طی تماس با مرکز پیام اورژانس غرب استان مازندران درخواست آمبولانس شد و مورد مأموریت در روستای نیاسته در کتالم رامسر بودوی اظهار داشت: پس از اعلام مأموریت بلافاصله، همکاران به محل اعزام شدند و پس از بررسی وضعیت متوجه شدند که متأسفانه ایشان فاقد هرگونه علائم حیاتی و سیانوز کامل و مردمکها گشاد شده بود. اشک پور افزود: وی سابقه مشکل قلبی داشته و اقدامات احیا مؤثر نبود. حبیب محبیان ازخواننده های ایرانی بود و در سن 63 سالگی درگذشت.
بیوگرافی حبیب محبیان
حبیب محبیان معروفبه حبیب (زادهٔ 4 مهر 1331 در شمران تهران، درگذشته 21 خرداد 1395 در روستای نیاسته کتالم رامسر)، خواننده، آهنگساز، نوازنده و ترانه سرای ایرانی بود. در خانوادهٔ او، برادرانش نیز به موسیقی علاقه داشتند اما تنها خود حبیب به موسیقی حرفهای روی آورد. برادران او منوچهر، منصور و محمود، و خواهران او مریم و افت هستند. منصور برادر حبیب در سال 1392 از دنیا رفت.
فرزندان منصور محبیان عبارتند از: مهدیس، پردیس، رضا و نوادگان او، آریان حقیقی، ملودی حقیقی و پارسا قدرتیپور هستند. در علیرغم تمایل سایر برادرانش به ویولن، علاقهٔ وی از ابتدا به گیتار بود. دوران نوجوانی حبیب مصادف با پیدایش گروه بیتلز در دهه 60 میلادی اروپا شد و این باعث علاقهٔ بیشتر وی به موسیقی گردید. با پذیرفته شدن در آزمون صداوسیما، زیر نظر مرتضی حنانه به فراگیری اصول و تدابیر آهنگسازی روی آورد. بعدها وی توانست بهعنوان خواننده در تلویزیون استخدام شود. وی بعد از 2 سال از استخدام در رادیو و تلویزیون به خدمت سربازی رفت و در آنجا نیز خواننده باشگاه افسران بود.
فیلم آرزوی حبیب محبیان برای پس از مرگش
همسر اول حبیب، شادی نام داشت. احمدرضا تنها فرزند حبیب از وی است که در ایران زندگی میکند. روزی شادی در خیابان پایش پیچ میخورد و به علت آنکه احمدرضا را در آغوش داشته به زمین میافتد و در بیمارستان به دلیل حساسیت به آمپول پنیسیلین در عرض چند دقیقه فوت میکند. تقریباً همزمان با فوت همسر حبیب، مادر او نیز، بهعلت حملهٔ قلبی فوت میکند و این حوادث باعث میگردد که در اولین آلبومش یعنی «مرد تنهای شب» که در سال 1356 انتشار یافت بیشتر آهنگها را بهیاد ایشان بخواند. آهنگهای «مادر» و «خرس کوکی» را بهیاد مادرش، «شهلای من» و «خواب سرخ بوسهها» را بهیاد همسرش و «نگاهم» را بهیاد هر دوی ایشان خواند. همسر دوم حبیب ناهید نام دارد که «محمد محبیان» ثمره ازدواج با اوست. وی از معدود خوانندگانی است که در اجرای آهنگهایشان از گیتار دوازده سیم استفاده میکند.
ترک و بازگشت به ایران
حبیب محبیان در سال 1360 بهدلیل ممنوعیت خواندن وی در ایران، ایران را ترک کرد و در سال 1364 در لس آنجلس در ایالات متحده آمریکا ساکن شد. او در سال 1388 با نگاشتن نامهای به رئیس جمهور وقت، محمود احمدینژاد، خواستار حضور در کشور شد و با موافقت ضمنی و پذیرفتن رعایت برخی شرایط به همراه خانواده اش بهزگشت و در رامسر، چهارصد دستگاه اقامت کرد
آلبوم و کنسرت در ایران
حبیب محبیان در سال 1389 درخواست خود برای دریافت مجوز انتشار آلبوم را ارائه کرد[ و اعلام کرد که میخواهد در ورزشگاه آزادی تهران کنسرت برگزار کند؛ و ادعا کرد که این کنسرت اگر 10 شب هم برگزار شود، 100 هزار نفری آزادی خالی نمیشود.[اسفندیار رحیم مشایی (رئیس دفتر محمود احمدینژاد)، در واکنش به حضور حبیب در ایران گفت: «اینکه یک ایرانی بخواهد فعالیتی در داخل و خارج از کشور داشته باشد، مطابق چارچوب و قوانین آزاد است و مشکلی ندارد. فعالیت هنری در همه بخشها از جمله موسیقی برای همه هنرمندان در داخل و خارج از کشور آزاد است و برگشت به ایران برای کسی مشکلی ندارد.»
حبیب محبیان در جوانی
.
حبیب جزء معدود خوانندههای خارج از ایران میباشد که فعالیت سیاسی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران انجام نداده است و خود وی و اقوامش جزء گروههای معاند حکومت ایران نبودهاند. از اینرو دولت دهم از آمدن وی به ایران استقبال کرد. حبیب محبیان بهتر شناخته با نام حبیب در سال 1331 هجری شمسی در شمران آذربایجان به دنیا آمد. سه سال در رضاییه و چند سالی هم در تبریز زندگی کرده است و اصلتاً متعلق به رضاییه است. خانواده او هنرمند و علاقه مند به موسیقی بودند. برادران او گرچه به صورت غیر حرفه ای، ولی برای دل خودشان ویولون میزدند. یکی از آنها صدای خوبی داشته و آواز میخوانده است. حبیب هم از همان دوران کودکی به گیتار علاقه فراوانی داشته و تنها کسی هم که به راه موسیقی کشیده شد خود حبیب بود و با مخالفت های اعضای خانواده روبرو شد و به خاطر این کار تنبیه بدنی هم شده است، ولی عشق حبیب به این کار باعث نشد که از کار خود دست بکشد.
دوران دبیرستان او مصادف با دهه شصت اروپا و پیدایش گروه بیتل ها (Beatels) بود که ذوق و شوق موسیقی را در وجود حبیب ایجاد کرد و باعث شد که به آموختن موسیقی و نواختن گیتار که ساز مورد علاقه اش نیز بود روی آورد. چند سال بعد طی تبلیغ رادیو و تلویزیون برای استخدام خواننده راهی آنجا شد تا در بین بیشمار شرکت کنندگان که حدود هشت هزار نفر بودند قرار بگیرد. پس از گذراندن مراحلی بسیار سخت مورد تایید داوران قرار گرفت و در بین شانزده – هفده نفر دیگری که در این مسابقه قبول شده بودند جای گرفت. دو سال در آنجا ماند و در طول این دو سال آموزش موسیقی هم میدید و زمینه پیشرفت حبیب داشت فراهم میشد که خدمت سربازی سرش را گرفت. به خدمت سربازی رفت و آموزشی را در کرمان و خدمت را در ارومیه گذراند.
او در خدمت نیز جزء خوانندگان باشگاه افسران شد تا در کاخ جوانان برنامه اجرا کنند و این گونه از طرف کاخ جوانان رضاییه به تمام کاخ های جوانان سرتاسر ایران سفر کرده است. پس از اتمام سربازی با دختری به نام شادی ازدواج میکند که یک پسر هم به نام احمدرضا از او دارد که در ایران زندگی میکند. یک روز که شادی برای انجام کارهای روزمره در خیابان راه میرفته پایش پیچ میخورد و به علت این که بچه دستش بوده به زمین میخورد. او را به بیمارستان میبرند و به علت اشتباهی زدن آمپول کزاز در عرض بیست ثانیه او را میکشند. در همان زمان مادر حبیب هم که برایش بسیار عزیز نیز بوده فوت میکند تا این گونه دو خاطره ی بد در ذهن حبیب نقش ببندد. حبیب در سال 1356 اولین آلبومش را با عنوان “مرد تنهای شب” روانه بازار میکند.
مرد تنهای شب آلبومی بود که بیشتر کارهایش همانند شعر، آهنگ و تنظیم از خود حبیب بود و با این کار توانست راه صد ساله را یک شبه تمام کند و محبوبیت زیادی بین مردم به دست آورد. او بیشتر آهنگ های این آلبوم را برای مرحوم مادرش و همسرش خواند تا این گونه درد دلش کمی آرام بگیرد. آهنگ هایی همانند “شهلای من” و “نگاهم” را به یاد همسرش خواند و دو آهنگ نیز به نام های “مادر” و خرس کوکی (ببار ای برف)” در سوگ مادرش خواند. با زن دیگری به نام ناهید ازدواج کرد که پسرش محمد که خواننده مطرحی نیز هست از همسر دوم ایشان است. حبیب علاوه بر خوانندگی آهنگساز قهاری نیز هست که علاوه بر ساختن آهنگ ترانه های خود اگر لازم بداند برای دیگر خوانندگان نیز آهنگسازی میکند. او استاد نوازندگی گیتار است و از معدود خوانندگانیست که در کارهایش از گیتار دوازده سیم استفاده میکند و در کنسرت هایش نیز یکی از نوازندگان گیتار خود اوست و در حین این که میخواند گیتار هم میزند.
صدای حبیب یک صدای زیبا، لطیف، دلنشین و پر احساس است که قابلیت های فراوان صدایش او را به یک خواننده منحصر به فرد تبدیل کرده است. یکی از ویژگی های مهم و بارز صدای او لرزش خاصی است که دارا میباشد و در خواندن گام بالا طوری صدای خود را میلرزاند که به جرات میتوان گفت که هیچ خواننده ای قادر به این کار نیست و همین قابلیت ها است که او را جزء خوانندگان صاحب سبک کرده است. حبیب در طول آلبوم هایی که در زندگی هنری خود بیرون داده یکی از متفاوت ترین هنرمنداست. دو آلبوم اول او با نام های مرد تنهای شب و سلام همسایه که قبل از انقلاب منتشر شدند ریتمی آرام داشتند و بیشتر آهنگ های آن غمگین بودند. از سال 1360 به بعد که حبیب برای ادامه کار هنری به خارج رفت سه آلبوم به نام های آفتاب مهتاب، خورشید خانوم و همراز را بیرون داد که کاملاً با دو آلبوم قبلی متفاوت بودند ولی همه به سبک خود او خوانده شده بودند.
آلبوم همراز آلبومی شاد بود و با آهنگسازی خود حبیب دسته بندی شده بود. آلبوم های آفتاب مهتاب و خورشید خانوم که بیشتر آهنگ های آن سنتی بودند خوانده شد با این تفاوت که آفتاب مهتاب شاد بود ولی خورشید خانوم غمگین. بعد از آن، آلبوم آخه عزیزم چی میشه منتشر شد که باز به سبک خاص و زیبایی خوانده شده بود. بعد از این آلبوم پرطرفدارترین سبک حبیب شروع شد. او آلبوم صفر را ساخت و بعد از آن بزن باران، کویر باور، خداوندا و خانه کوچک را منتشر کرد که بسیار خوب مورد توجه قرار گرفت ولی در دو آلبوم بعدی خود پسرش را هم به عرصه خوانندگی آورد که در این آلبوم ها که جوونی و خودشه نام داشتند، بیشتر آهنگ هایی با ریتم تند و امروزی را اجرا کرد که زیاد با سبک خودش هم خوانی نداشت. آخرین آلبوم او هم تا اکنون ایران بانو است که مخلوطی از سه آلبوم قبلی است، یعنی از لحاظ سبک خواندن، هم به سبک امروزی است هم به سبک قدیمی حبیب.
بیشتر آهنگ های حبیب بر وزن اجتماعی هستند و نمونه های آن را میتوان از آهنگ های خداوندا، خانه کوچک، بنی آدم و … نام برد. بعد از آن، آهنگ های سیاسی بیشتر کارهای حبیب را تشکیل میدهند و نمونه بارز آن را میتوان از آهنگ های افق، بزن باران، خرچنگ های مردابی، گلسرخی و … نام برد. آهنگ های عاشقانه و دیگر آهنگ ها بقیه ی کارهای او را شکل میدهند .
نوشته ای از پسر حبیب (محمد محبیان)
4 سالیست که پدرم حبیب به ایران نقل مکان کرده است. او که 30 سالی (پس از انقلاب) اجازه خواندن در ایران نداشت پس از بازگشت به ایران از کانالهای رسمی به دنبال جواز تولید موسیقی بوده اما متاسفانه به دلیل مخالفت شخصی چند نفری در ارشاد با او، این مجوز صادر نشد و در پردهای از ابهام بود.
حبیب همراه همسرش ناهید چند سالیست که در شمال ایران زندگی آرامی دارند اگر چه در رسانههای داخل و خارج بارها اخبار و گاه شایعات غرض ورزانه در مورد حبیب و زندگی و جواز فعالیتش در ایران منتشر شده بود که موجب تأسف من و هوادران حبیب میگردید.
من از زبان خودم باید بگویم که (اگر چه پدرم به شجاعت و راستی معروف است) تصمیم پدرم به نقل مکان به ایران در این شرایط حساس شجاعانهترین حرکت او در زندگی بوده است. من خود شاهد بودم که در سالهای پس از انقلاب پدرم در غربت چه رنجهایی را متحمل شد و در بازگشت به ایران نیز چه چیزهایی را کنار گذشت (مانند موقعیت سود آور کنسرتها و …) بدون شک ریش او سپید تر شده است ولی پوستاو کلفت تر و صبرش بیشتر شده است. از یک سؤ بسیاری با سعه صدر و آغوش باز از حبیب استقبال کردند و از سوئی معدودی افراد تمام سعی خود را کردند تا مانع کار او در ایران شوند. مانند همه جای دیگر دنیا هم افراد معتدل داریم و هم افراد ناراحت و افراطی!
“محکوم” اثر جدید حبیب
حبیب سرانجام همراه هنرمند خوب سمیر زند که در ایران جواز فعالیت دارد (او حبیب را هم “استاد” میخواند و هم “انسانی خوش قلب و درستکار”) کاری متفاوت به نام “محکوم” را به بازار ارائه میدهد. شعر از مینا جلالی است، آهنگساز: حبیب، تنظیم: علی پارسا، ارنژ از محمد منصوری. ترانه چندان هم برای مردم ناآشنا نیست اما جزئیات را خود به زودی خواهید شنید. ویدئوی این ترانه نیز بسیار زیبا میباشد. موضوع ترانه بر میگردد به خصیصه فرهنگی ما ایرانیان: اتهام زنی و قضاوت سریع. البته ترانه به هیچ وجه به وضعیت خود حبیب ارتباطی ندارد.
حبیب همیشه برای دل خود و از دل خود برای ما موسیقی تولید کرده، هر وقت که خواسته و در هر مکان که بوده. حبیب در دل خود فقط از خدا میترسد ولی همیشه دلش برای ایران و ایرانیان میتپد.
با پیام دوستی و صلح
بازگشت به ایران و اجرای کنسرت حبیب محبیان
حبیب در سال 1388 به ایران برگشت و تاکنون در رامسر اقامت دارد. بهگفته رئیس دفتر موسیقی ارشاد، حبیب محبیان درخواست خود برای دریافت مجوز انتشار آلبوم را ارائه کرده است. یکی از دلایل موافقت دولت ایران با اجرای کنسرت توسط وی، عدم اجرای هرگونه برنامهای علیه حکومت جمهوری اسلامی ایران و همچنین حضور نداشتن در اجتماعات ضد حکومت ایران بوده است. او در آخرین مصاحبهٔ خود اعلام کرد که با اختیار خود به ایران برگشته و قطعهای به نام “عشقهای خدایی ” را در آلبوم جدید خود ساخته است. او در ژانویه 2012 موزیک ویدئویی به همراه سمیر زند، منتشر کرد که عناصری از تکنو، ترنس و هاوس دارد. این ویدئو موجب جلب توجه گسترده رسانهای شد. حبیب بعد از در گذشت مرتضی پاشایی خواننده جوان ایرانی، علاوه بر حضور در منزل خانواده ی آن مرحوم، در مراسم ترحیم او در مسجد امیرالمؤمنین واقع در غرب تهران نیز حضور یافت که مورد توجه رسانه ها و مردم قرار گرفت.
آهنگسازی برای دیگران
حبیب برای خوانندگانی چون ستار (آهنگ: دنیای بابا)، لیلا فروهر (آهنگ: هرچی بخوای)، نوش آفرین (آهنگهای: زنگ در و دروغ نیست)، هلن (آهنگ: فراموش نکنی) و مکابیز (آهنگ: هرکسو بیشتر دوست داری) ترانههایی را آهنگسازی کرده است
مجوز انتشار فعالیتهای هنری
در بهمن ماه 1391 و پس از موزیک ویدیو محکوم به همراه سمیر زند (با نام اصلی محمدحسین خزعلی)، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با «شرق» هر گونه اعطای مجوز به این خواننده را رد کرد.
انتشار کتاب مرد تنهای شب در نمایشگاه کتاب 1393
در فروردین 1393 مجوز انتشار کتاب مرد تنهای شب داده شد. با صدور مجوز انتشار کتاب مجموعه ترانههای «حبیب محبیان» در ایران صادر شد ولی هنوز اجازه پخش برای این کتاب داده نشده است. کتاب مرد تنهای شب مجموع ترانههای حبیب محبیان است. ترانههایی که حبیب اکثر آنها را در خارج از کشور تهیه و تولید کرده است. وی در حال حاضر در ایران به سر میبرد و حق دارد از فضای فرهنگی کشور استفاده کند. آثار این خواننده هم در اداره ارشاد بررسی شده و مجوزهای لازم را اخذ کرده است. به عنوان مثال، ترانههایی مثل «مادر» و… که دارای فضایی خانوادگی هستند در این کتاب گنجانده شدهاند.
بازداشت
وی در 17 تیر 1393 در ماسوله گیلان در حین گردش، توسط افراد لباس شخصی بازداشت و به مقامات انتظامی تحویل داده شد، وی در 20 تیر 1393 با قید وثیقه آزاد شد. دلیل مشخصی برای بازداشت اعلام نشد.
آلبومهای رسمی به ترتیب زمان ساخت
مرد تنهای شب – 1977
سلام همسایه – 1978
آفتاب مهتاب – 1984
همراز – 1988
خورشید خانوم – 1990
آخه عزیزم چی میشه – 1992
صفر – 1994
بزن باران – 1996
کویر باور – 1999
خداوندا – 2001
خانه کوچک – 2002
جوونی (همراه محمد) – 2004
خودشه (همراه محمد) – 2006
ایران بانو – 2008
تک آهنگهای حبیب محبیان
نام ترانه ترانه سرا آهنگساز تنظیم کننده
واعظان حافظ حبیب
رهایی حبیب
نماز و روزه (ورژن جدید) داوود بدرخانی حبیب مهرزاد جاوید
ببار ای برف (ورژن جدید) سعید قائم مقامی حبیب نیما غفاری
ناز گل بابا داوود بدرخانی حبیب حبیب
الله اکبر ترجمه ی شعر اُتو رنه کاستیلو حبیب حبیب
بانوی شرقی سعید بدرخانی حبیب حبیب
تکآهنگهای اجرا شده حبیب محبیان در جمهوری اسلامی ایران
شونه به شونه با همراهی آیوان – 2010
عشق خدایی (دفاع مقدس ایران) – 2010
غدیر خم 2010
آب وخاک – 2012
باران – 2012
سارا (به زبان آذری برای زلزله زدگان آذربایجان شرقی) – 2012
محکوم باهمراهی سمیر زند – بهمن 1391
تو نبودی – اسفند 1391
ببار ای برف – اسفند 1392
ناز گل بابا – اردیبهشت 1393
الله اکبر (برای مردم غزه) – مرداد 1393 (این آهنگ طبق گفته خود حبیب ، بیست سال قبل در آمریکا خوانده شده ولی انتشار نیافته بوده است.)
عکس های دیده نشده حبیب محبیان خواننده معروف ایرانی و همسرش
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
بیوگرافی حبیب محبیان , عکس های حبیب محبیان , علت درگذشت حبیب محبیان , حبیب محبیان
نظرات بسته شده است.