نحوه نصب سرامیک جدید روی سرامیک قبلی
چه بر روی زمین و چه بر روی دیوار، جدا کردن سرامیک قدیمی و سپس نصب سرامیک جدید میتواند پروسهای زمانبر باشد و محیط اطراف را نیز بهم بریزد. اکثر افراد بر این عقیدهاند که سرامیک جدید به سرامیک قدیمی نمیچسبد و حتما بایستی سرامیک قدیمی را جدا کرد. این عقیده باعث شده که بسیاری هزینهی اضافی برای جدا کردن سرامیک صرف کنند کما اینکه میتوان بدون خارج کردن آن، سرامیک جدید را مستقیما نصب کرد. هرچند باید دقت کنید که قبل از آن، محیط را برای نصب آمادهسازی کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.
اگر میخواهید از یک متخصص کمک بگیرید میتونید در قدم اول میتوانید قیمت نصب کاشی را در شهر خودتان بپرسید. مثلا اگر به دنبال بنا در تهران باشید یا میتوانید سفارش نصب سرامیک ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، میتوانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.
یک. قبل از انجام هرکاری، نتیجه را در ذهن خود بررسی کنید و از خود بپرسید که آیا اتاق نیاز به تغییرات و اصلاحات دارد یا خیر. کاشیکاری روی سرامیکهای قبلی باعث میشود که حدودا یک دوم تا یک چهارم اینچ به ارتفاع یا عرض نتیجه نهایی کار اضافه شود. چارچوبها، دربها و سایر اتصالات بایستی مطابق با این تغییرات، اصلاح شوند.
دو. هرگونه کاشی شکسته و خراب را با استفاده از چکش و اسکنه از سرجای خود خارج کرده و کاشی سالم را جایگزین آن کنید. برای اتصال کاشی جدید، قسمت پشتی آن را به ماستیک آغشته کنید و آن را به آرامی فشار دهید تا سرجای خود فیکس شود. دقت کنید که کاشی قدیمی یک بستر محکم و صاف برای نصب کاشی جدید فراهم سازد. اگر درزها نیاز به تعمیر و تعویض داشت، این کار را نیز انجام دهید.
سه. کاشی قدیمی را با دقت بشویید تا هرگونه روغن و چربی از سطح آن پاک شود زیرا این مواد مانع درست چسبیدن کاشی میشوند.
چهار. کاشی قبلی را سنباده بکشید. دقت کنید که تمام سطح کاشی را با دقت سنباده کشی کنید به حدی که دیگر براق نباشند.
پنج. کاشی سنباده کشیده شده را با آب بشویید تا تمیز شود.
شش. مقدار کافی مادهی چسبنده روی کاشی بریزید و همینطور پشت کاشیهای جدید را نیز به خوبی چسب کاری کنید تا به بستر موردنظر بچسبند.