6 نکته برای راه اندازی آکواریوم های آب شور که باید بدانید

0 259

آکواریوم های آب شور شامل چه ویژگی هایی است؟ بهترین گزینه ها برای راه اندازی آکواریوم چیست؟

اگر فکر میکنید که راه اندازی آکواریوم آب شور و حتی آب شیرین کار راحتی است! باید بگویم که سخت در اشتباهید.

همانطور که داشتن آن در منزل و هر جایی که قصد دارید آن را برای خود آماده سازی کنید یکی از بهترین تصمیم هایی است که می گیرید یک اما بزرگ هم وجود دارد آن هم این است که قبل از شروع باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به مشکل نخورید و به علاوه یک آکواریوم بسیار زیبا و چشم گیر برای خود تهیه کنید.

آگاهی از این نکات شما را کمک می کند. در ادامه با ما همراه باشید تا 6 نکته از راه اندازی آکواریوم را با هم بررسی کنیم.

آکواریوم های آب شور چیست؟

بسیار از افراد بجای گرفتن سگ یا گربه برای داشتن پت خانگی اقدام به خرید ماهی می کنند. که از این میان یک سری افراد ماهی آب شور یک سری ماهی آب شیرین تهیه می کنند.

شایان ذکر است که ماهی های آب شور نیاز به دقت در نگهداری بیشتری دارند. زیرا این نوع از ماهی ها حساسیت بیشتری نسبت به ماهی های آب شیرین دارند. و در صورت عدم رعایت نیازهای آنها به راحتی از بین می روند.

راه اندازی آکواریوم های آب شور

همانطور که در پاراگراف اول توضیح دادیم راه اندازی آکواریوم کار راحتی نیست و نیازمند رعایت کردن نکاتی است که به مشکل بر نخورید. قبل از هر چیزی باید ویژگی های یک آکواریوم خوب را درنظر بگیرید و با دقت به نکاتی که در ادامه به شما خواهیم گفت شروع به راه اندازی آکواریوم خود کنید.

نکته اول در نظر گرفتن اندازه آکواریوم

اولین قدم بستر زندگی این ماهی های دوست داشتنی است. اگر علاقه دارید که ماهی های زیادی تهیه کنید بهتر است تانکی که میخرید بزرگ و جا دار باشد تا بتوانند راحت در آن زندگی کنند. ولی اگر قصد دارید آکواریوم کوچک با تعداد کمی ماهی داشته باشید به تعداد ماهی هایی که دارید تانک مورد نظر را انتخاب کنید. در کل با توجه به تعداد ماهی ها اندازه تانک خود را انتخاب کنید.

نکته دوم تهیه آب شور

یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن دقت بسیار زیادی داشته باشید تهیه آب شور است. زیرا یا توجه به نوع آکواریوم که از نوع آب شور می باشد پس فراهم کردن آب آن بسیار ضروری است.

دقت داشته باشید که این نوع آکواریوم نیاز به آب مخصوص خودش را دارد تا ماهی ها در سلامت کامل زندگی کنند. استفاده از آب شرب شهری که همه ما از آن اسفاده می کنیم به دلیل مقدار زیادی املاح برای ماهی ها سم محسوب می شود. در صورتی میتوانید از آن برای پر کردن تانک استفاده کنید که از مواد مخصوص به شکل پودر مانند برای حذف این املاح استفاده کنید.

نکته سوم آماده سازی بستر مناسب برای زندگی ماهی ها

آکواریم های آب شور برای داشتن یک ویژگی های متناسب برای ماهی ها نیازمند باکتری ها و مواد شیمیایی خاصی هستند. برای آماده سازی آن باید وسایلی تهیه کنید که بتوانند این بستر را فراهم کنند. این وسایل شامل: بخاری، سامپ، واتر پمپ، فیلترها و مواد باکتری ساز و… هستند.

به طور مثال واتر پمپ وظیفه گردش آب داخل آکواریوم را دارد که روزانه بتواند حداقل 4 بار این عملیات را به خوبی انجام دهد. یا بخاری برای تنظیم دمای داخل آب یکی از ضروریترین لوازم آب شور است که باید برای آکواریوم خود تهیه کنید.

نکته چهارم سنجش سلامت آب آکواریوم

همانطور که همه ما میدانیم آب برای زندگی ماهی ها حیاتی است. پس دلیل تاکید ما به داشتن آب با تمام ویژگی های درست آن به همین دلیل می باشد. سنجش آب به این معنی است که به هیچ عنوان در آبی که تهیه می کنید نیترات و آمونیاک وجود نداشته باشد.

این نکته باید در مواقعی که علاقه مند به مرجان آب شور هم دارید بسیار مهم است.

برای تست این عملیات و اطمینان از نداشتن آمونیاک و نیترات به مدت یک هفته تعداد کمی  ماهی ها را در آکواریوم قرار دهید در صورت سلامت کامل آنها میتوانید باز هم ماهی های جدیدی به آن اضافه کنید.

نکته پنجم خرید ماهی ها و میگو های نظافتچی

برای اینکه آکواریوم خود را از جلبک و کثیفی ها نجات دهید بهترین گزینه خرید ماهی یا میگوهای نظافتچی است. آنها وظیفه نظافت و تمیزی اکواریوم شما را به عهده می گیرند.

به علاوه جبلکهای روی ماهی های دیگر هم به راحتی تمیز می کنند یا به عبارتی تغذیه آنها همین کثیفی های آکواریوم، مانده غذاهای ماهی ها است. میگو کمل، میگو آتشین و… از جمله میگوهایی هستند که میتوانید تهیه کنید.

 

نکته ششم استفاده از روشنایی آکواریوم

این نکته خود شامل دو نکته است اولین نکته در مورد داشتن یا نداشتن مرجان های آب شور است. اگر در آکواریوم خود مرجان دارید بهتر از علاوه بر روشنایی های مخصوص ماهی ها از نور متال هالید که برای مرجان ها تعبیه شده هم استفاده کنید.

ولی اگر فقط ماهی دارید نیازی به متال ندارید و باید از مهتابی های مخصوص مثل بلو اسکای یا دیپ سی استفاده کنید.

که همین مهتابی ها هم باید با توجه به میزان مقدار لیتر آب نوردهی مناسبی تهیه کنید. بطور مثال برای هر دو لیتر آب یک وات نور لازم است. استفاده از نور علاوه بر زیبایی بصیری و بخش تزئینی کردن آکواریوم به رشد و فتوسنتز گیاهان موجود در آب هم کمک زیادی می کند.

آکوا رویال در کنار شما

خب رسیدیم به انتهای مقاله و امیدواریم که مطالب آن برای شما جالب بوده باشد و به شما کمک کرده باشد.

قبل از آگاهی از تمام این نکات جستجو برای انتخاب فروشگاهی که بتوان به آن اعتماد کرد بسیار مهم است. به علاوه داشتن سابقه در این زمینه مهم می باشد زیرا ما با موجودات زنده ای طرف هستیم که در مقابل نگهداری آنها مسئولیت سنگینی داریم.

آکوا رویال یکی از بزرگترین و مجهزترین فروشگاه های مربوط به تجهیزات آکواریوم و ماهی های آب شور است که بیش از 15 سال سابقه در این زمینه فعالیت میکند.

اگر شما هم قصد دارید منزل خود را با داشتن آکواریوم زیباتر کنید آکورویال بی هیچ ادعایی و با دلسوزی تمام به شما در تمامی مراحل راه اندازی کمک می کند. برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان آکوا در ارتباط باشید.

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/u0uf
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.