سرویس بهداشتی ایرانی + تزیین سرویس بهداشتی ایرانی ۲۰۱۸ – ۹۷
سرویس بهداشتی ایرانی + تزیین سرویس بهداشتی ایرانی ۲۰۱۸ – ۹۷
جدیدترین و شیک ترین تزیین سرویس بهداشتی ایرانی ۲۰۱۸ – ۹۷
انواع مجموعه مدل دکوراسیون شیک و جدید
پیشنهاد مدل دکوراسیون های جدید و شیک برای سال ۲۰۱۸ و ۹۷ می باشد
همراه با مدل های جدید مقالات زیبایی در ضمینه سلامت , سبک زندگی , روانشناسی و… قرار میدهیم
دکوراسیون و چیدمان سرویس بهداشتی.
ارتفاع استاندارد درهای سرویس بهداشتی ۲۰۳ تا ۲۰۴ سانتیمتر است و بهتر است ارتفاع این درها را با ارتفاع دیگر درهای موجود در خانه خود هماهنگ کنید. درهای دولته اگر به خوبی کار گذاشته شوند بسیار کارآمد خواهند بود به ویژه اینکه وقتی باز میشوند فضای کمتری از دیوار را اشغال میکنند. درهای خزینهرو (دری که به صورت کشویی وارد دیوار توخالی کنار درگاه میشود) و درهای کشویی نیز همانطور که در عکس سوم مشاهده میکنید گزینههای مناسبی برای سرویس بهداشتی هستند.
توالت فرنگی در سرویس بهداشتی های کوچک
سرویس بهداشتی نیز در انواع و اقسام گوناگونی مانند یکتکه و دوتکه تولید میشوند. همانطور که در عکس بالا میبینید توالتهایی نیز وجود دارند که به دیوار نصب میشوند و فلاش تانک آنها مخفی است.اگر به دنبال خرید یک سرویس بهداشتی هستید، بهترین و مناسبترین نوع را انتخاب کنید. گزینههای دیگر در این زمینه میتواند توالتهایی با ارتفاع نشیمن مختلف، کنترلهای الکترونیکی گوناگون، و یا سطوح مختلفی از مصرف آب باشند. پیش از خرید توالت برای سرویس بهداشتی کوچک خانه خود حتما در مورد این ویژگیها تحقیق کنید.همانطور که در عکس قبلی، ممکن است فضایی که قرار است سرویس بهداشتی کوچک در آن قرار بگیرید باریک یا زیر راهپله باشد و یا هر دو. در این مورد توالت را از پشت در جایی نصب کنید که سقف کمترین ارتفاع را دارد. شما به طور نرمال برای استفاده از سرویس بهداشتی خم میشوید، پس اگر فضای شما کوچک است از این امکان برای استفاده بهتر از فضاها بهره ببرید. با این حال، توالت را در فضایی که کمتر از ۱۵۲ سانتیمتر ارتفاع دارد قرار ندهید.ممکن است براساس شرایطی که دارید در ارتفاعی اندکی کمتر از ۱۵۲ سانتیمتر هم توالت را نصب کنید، اما اگر ارتفاع شما در قسمتی کمتر از ۱۲۲ سانتیمتر است، بهتر است از این قسمت برای قرار دادن فضاهای نگهدارنده و کابینتها استفاده کنید.
مسئله دیگری که هنگام انتخاب و نصب توالتها باید در نظر گرفته شود مسئله فضای پیرامونی و فاصله حداقلی سرویس بهداشتی است. این مسئله خیلی به مکان قرارگیری توالت، دستورالعملهای محلی در مورد نصب، و ویژگیهای آن بستگی دارد. همچنین نوع توالتی که برای نصب انتخاب میکنید نیز در این مورد اثرگذار است.در بهترین حالت باید در هر سمت فضای مرکزی سرویس بهداشتی حدود ۳۸ سانتیمتر فضای خالی وجود داشته باشد که در مجموع توالت باید در فضایی با عرض ۷۶ سانتیمتر نصب شود. همچنین جلوی سرویس بهداشتی شما باید حداقل ۶۱ سانتیمتر با دیوار یا شی مقابلاش فاصله داشته باشد. این اندازهها براساس کدها و دستورالعملهای ساختمانی عنوان شدهاند.همچنین به یاد داشته باشید که سرویس بهداشتی ها دارای کاسههایی گرد یا دراز با ابعاد استانداردی هستند. کاسههای دراز حدود ۷ سانتیمتر به عمق کلی توالت اضافه میکنند، در نتیجه یک توالت با کاسه گرد حدود ۶۹ سانتیمتر و با کاسه دراز ۷۶ سانتیمتر (۶۹+۷) عمق دارد.
روشویی ها در سرویس بهداشتی های کوچک
روشویی های سرویسهای بهداشتی کوچک برای شستشوی سریع دستها طراحی میشوند، بنابراین میتوانند خیلی کوچک باشند، همانطور که در این فضا مشاهده میکنید، و یا کمی سخاوتمندانهتر باشند، مانند عکسهایی که در ادامه میآیند.شما میتوانید روشویی هایی پیدا کنید که مخرن آنها طول و عرضی حدود ۳۰ سانتیمتر دارند و به سادگی به دیوار نصب میشوند. تا زمانی که حداقل ۶۱ سانتیمتر فضای خالی در مقابل روشویی وجود دارد شما میتوانید از چنین چیدمانی در سرویس بهداشتی استفاده کنید. انتخاب مناسب روشویی واقعا ضروری است، پس در انتخاب آن دقت کنید.
سرویس بهداشتی که در عکس بالا مشاهده میکنید در فضایی ساخته شده که از قبل در خانه وجود داشته است (پلان آن در عکس زیر مشخص است). فضای قبلی این سرویس بهداشتی یک گنجه قدیمی و زشت بوده که به ندرت از آن استفاده میشده است. همچنین در این فضا یک کمد قدیمی وجود داشته که دیگر به آن نیازی نبوده استاین سینک پایهدار در فضایی قرار گرفته که ابعاد آن ۹۱ در ۲۱۳ سانتیمتر است. سرویس بهداشتی درست در مقابل سینک و در دیواری انتهایی فضا قرار گرفته و در ورودی هم در طول این فضای بسیار کوچک واقع شده است.
اگر شما فضای کافی در سرویس بهداشتی برای قرار دادن روشویی ها و کابینتهای استاندارد در اختیار داشته باشید، این امکان را خواهید داشت که از میان محصولات متنوع و گوناگون مناسبتترین و بهترین گزینه موجود را انتخاب کنید.البته لازم به ذکر نیست که کاملا در چنین فضایی این امکان را دارید که روشویی و کابینتها را به صورت سفارشی و مخصوص فضای خود تهیه کنید. به طور معمول عمق اکثر روشویی های پایهدار، البته از هر نوعی، حداقل ۴۱ سانتیمتر است اما عمقهای دیگر مانند ۵۱ تا ۵۶ سانتیمتر نیز در بازار موجود است. روشوییهایی که درون کابینت ساخته میشوند حدود ۵۳ تا ۶۱ سانتیمتر عمق دارند.همچنین ارتفاع معمول این سینکها بین ۸۶ تا ۹۱ سانتیمتر است. برای مثال روشویی که در عکس قبل مشاهده کردید به صورت سفارشی ساخته شده بود و ۸۱ سانتیمتر ارتفاع داشت.
ابعاد کف سرویس بهداشتی کوچک
وقتی فضاهایی مخصوص این نوع سرویسهای بهداشتی ساخته میشود و یا در فرایند بازسازی فضای کافی برای آنها در نظر گرفته میشود، سرویسهای بهداشتی کوچک را میتوان در فضایی که هر ضلعش حدود ۱۵۲ سانتیمتر است به راحتی طراحی کرد و ساخت. چنین فضایی این امکان را فراهم میکند که یک روشویی پایهدار و یک توالت را در یک دیوار نصب کرد، در ورودی را در دیوار کناری قرار داد، و اگر امکانش بود یک پنجره را در دیوار دیگری تعبیه کرد.البته ذکر این نکته هم مهم است که دیوار پشت توالتها، و گاهی سینکها، باید قطری بیشتر از دیوارهای معمولی داشته باشند تا بتوان به راحتی لولهکشی مربوط به سرویس بهداشتی و روشویی را در درون آنها انجام داد. این مسئله در مورد فاضلاب از اهمیت زیادی برخوردار است.نوع ساخت و ساز بسته به منطقه و نوع ساختمان بسیار متفاوت است، به همین دلیل در هنگام ساخت چنین سرویسهای بهداشتی به این نکته توجه کنید که بدنه کلی ساختمان از چه جنسی است و ابعاد آن براساس چه سیستمی طرحریزی شده است.برای مثال بازسازی در ساختمانی که دیوارهای آن نازکتر از استاندارد دیوارها هستند پیروی از ملاحظات دیگری از آنچه تاکنون به آن اشاره کردیم میطلبد.
سرویس بهداشتی ایرانی,دکوراسیون سرویس آینه دستشویی,خرید سرویس بهداشتی ایرانی جدید
سرویس بهداشتی ایرانی,دکوراسیون سرویس آینه دستشویی,خرید سرویس بهداشتی ایرانی جدید
سرویس بهداشتی ایرانی,دکوراسیون سرویس آینه دستشویی,خرید سرویس بهداشتی ایرانی جدید
سرویس بهداشتی ایرانی,دکوراسیون سرویس آینه دستشویی,خرید سرویس بهداشتی ایرانی جدید
سرویس بهداشتی ایرانی,دکوراسیون سرویس آینه دستشویی,خرید سرویس بهداشتی ایرانی جدید