موارد مصرف قرص زولپیدم و عوارض قرص زولپیدم به همراه روش ترک

0 303

موارد مصرف قرص زولپیدم و عوارض قرص زولپیدم به همراه روش ترک

زولپیدم داشتن خوابی آرام نه آرزوی هر کس، بلکه یک نیاز طبیعی برای فرد می باشد. اگر یک بار بی خوابی کشیده باشید، حتما متوجه ناراحتی های ایجاد شده پس از آن را درک کرده اید. برای رفع بی خوابی های هر شب اگر به پزشک مراجعه کنید، مطمئنا داروهای مختلفی را تجویز می کند تا یکی از آنها به بدن تان سازگار باشد. یکی از این قرص ها که معمولا عملکرد خوبی دارد، زولپیدم است. می خواهیم در این مقاله در خصوص این قرص صحبت کنیم.

 

موارد مصرف قرص زولپیدم,عوارض قرص زولپیدم,زولپیدم تداخل دارویی

 

موارد مصرف قرص زولپیدم

 

از ویژگی های خاص این قرص می توان به اثرگذاری بسیار خوب بر مغز و آرام کرن آن اشاره کرد. شاید برای تان جالب باشد که بدانید در ارتش آمریکا و قبل از عملیات ها بسیار حساس، مصرف این قرص در دستور کار قرار می گرفته است تا خوابی راحت را سربازان تجربه کنند.

 

این قرص برای درمان بی خوابی ها کوتاه مدت به کار می رود. گاهی برا انجام عمل جراحی برای آرام کردن افراد قرص زولپیدم تجویز می شود. توصیه ای به افرادی که دارای افسردگی هستند کنیم آنهم اینکه در مصرف این با احتیاط عمل کنند چرا که ممکن است این قرص دلسردی و افکار منفی را بهمراه داشته باشد.

 

موارد مصرف قرص زولپیدم,عوارض قرص زولپیدم,زولپیدم تداخل دارویی

 

عوارض قرص زولپیدم

 

موارد دیگر مصرف این قرص به تشنج و بی قراری ختم می شود. مانند همه قرص ها مصرف این قرص نیز دارای علائم و عوارضی است که استفراغ، گیجی، سردرد، مشکلات دوبینی چشم را بهمراه دارد. این قرص با قرص هایی مانند کلرپرومازین، سایمتیدین، فلوکونازول، کتوکونازول، ریفامپیسین، آلپرازولام، دیازپام، لورازپام تداخل دارویی دارد، لذا از مصرف همزمان آنها دوری کنید.

 

توصیه شدید می کنیم این قرص را زمانی مصرف کنید که بتوانید حداقل 8 ساعت بخوابید. اگر تا دیروقت بیدار مانده اید و صبح زود هم قرار است بیدار شوید، از خوردن این قرص خودداری کنید چرا که اثر آن از بین نخواهد رفت و در انجام کارهای روزانه دچار اختلال خواهید شد.

 

موارد مصرف قرص زولپیدم,عوارض قرص زولپیدم,زولپیدم تداخل دارویی

 

زولپیدم تداخل دارویی

 

توجه داشته باشید که دوز مصرفی این قرص می بایست طبق نظر پزشک معالج باشد. اما در هر حال پیشنهاد می کنیم که بیشتر از 1 میلی گرم از این دارو مصرف نشود. شایان ذکر است که مصرف این قرص حداکثر تا 4 هفته خواهد بود. ضمن اینکه اگر به مدت طولانی مصرف شود ممکن است وابستگی پیش بیاید.

 

اگر در حالت کلی به مصرق قرص ها حساسیت دارید، باید مراقب باشید که این قرص نیز می تواند حساسیت های مانند جوش زدن، ورم لب ها  و یا حتی تنگی نفس را ایجاد کند که در صورت مشاهده به پزشک اطلاع دهید.

 

زولپیدم

4/5 - (4 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/aovP
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.