عکس های شخصی جواد خیابانی و خانواده + بیوگرافی جواد خیابانی
عکس های شخصی جواد خیابانی و خانواده + بیوگرافی جواد خیابانی
کلیپ جواد خیابانی سوتی جواد خیابانی جیووا جواد خیابانی ویکی پدیا جواد خیابانی آقای گزارشگر جواد خیابانی سوتی ها جواد خیابانی اهل کجاست جواد خیابانی (27 آبان 1345، کرج) تهیه کننده، گزارشگر و مجری برنامهها ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
بیوگرافی جواد خیابانی
وی متولد 27 آبان 1345 در شهر کرج است. در همین شهر تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در هنرستان بهشتی به پایان رسانید. در سال 1364 در رشته مهندسی متالورژی – ریخته گری – از دانشکده تربیت، دبیر فنی تهران واقع در لویزان دانشآموخته شد.سپس در سال 1368 به عنوان مدرس هنرستان در دروس فنی به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد. دو سال نیز در هنرستان رجایی بندر عباس به عنوان معاون آموزشی (ناظم هنرستان) مشغول به کار شد
در سال 1373 در آزمون جذب گزارشگر و مجری ورزشی تلویزیون ایران IRIB پذیرفته شد. از آن زمان تا به حال به عنوان تهیهکننده، گزارشگر و مجری برنامههای ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران کار میکند
تولد و کودکی
در بیست و هفتم آبان 1345 در محله کارخانه قند کرج – کوچه شالچی – به دنیا آمد. او پنجمین فرزند از بین هشت فرزند خانواده خود میباشد. تا 6 سالگی مقیم کرج بود تا اینکه در سال 1351 به تهران آمده و در دبستان جیحون در خیابان هاشمی دوران ابتدایی را پشت سر گذاشت.
او شاگرد اول کل دبستانهای منطقه 10 آموزش و پرورش تهران شد و در آزمون دانش آموزان با استعداد در کنکور استعدادهای درخشان و نیز سنجش مدرسه آلمانیهای قلهک شرکت کرد و در هر دو مورد قبول شد اما به خاطر محدودیتهای مالی نتوانست ثبت نام کند
و پس از 5 سال اقامت در تهران مجددا در سال 1357 به کرج بازگشت تا در شهرک کارمندی وابسته به وزارت کشاورزی موسوم به شهرک نهال و بذر کرج مقیم شود. پدر او انباردار اداره اصلاح بذر کرج بود.
نوجوانی
از همان دوران نوجوانی به کسب درآمد پرداخت و در 13 سالگی به عنوان کارگر ساده در شرکت کنسرو سازی شمشاد به کار مشغول شد. خودش در این باره میگوید:
در آن سالها در هر ماه 6000 ریال حقوق میگرفتم که نصف آن را به مادرم میدادم و با بقیه پول مجلات کیهان ورزشی و دنیای ورزش را میخریدم تا عشق و علاقه خودم را به ورزش سیراب کنم.
در سال 1360 بعد از طی دوران مدرسه راهنمایی در هنرستان شهید بهشتی کرج ثبت نام کرد و در طی 3 سال اول تحصیل در این هنرستان که در محله فرح دشت کرج قرار داشت به عنوان شاگرد اول هنرستان انتخاب شد اما در سال چهارم به خاطر حضور فراوان در مسابقات ورزشی مدارس کاملا از درس عقب افتاد و حتی معدل دیپلم خود را تا نمره 15 تنزل داد.
او در سال 1364 در کنکور سراسری رشته ریاضی فیزیک شرکت کرد اما نتیجه خوبی نگرفت و در رشته فوق دیپلم ریخته گری در آموزشکده انقلا ب اسلامی لویزان پذیرفته شد. وقتی نتایج کنکور اعلام شد او از تهران دور بود زیرا برای کار به بندر عباس رفته بود و به عنوان باربر در اسکله بندر عباس و مدتی هم در منطقه چابهار کار میکرد. خودش در این باره میگوید:
من از کودکی و نوجوانی کار کردن را دوست داشتم و در استادیومها بستنی و ساندویچ میفروختم حتی مقواهای اضافی را جمع آوری میکردم و با آنهانوعی کلاه یا آفتاب گیر میساختم ودر استادیومها به تماشاگران میفروختم تا هزینه تحصیل خودم را تامین کنم
و بعدها در دوران جوانی به دوختن پرچمهای قرمز و آبی و نارنجی (برای تیم آرارات) اقدام کردم و همزمان در انبار بوجاری اداره اصلاح بذر کرج به کارگری مشغول شدم زیرا احساس میکرم کار کردن جوهره مرد است و این را افتخار خودم میدانم که همیشه روی پای خودم ایستادهام.
جوانی
او در سال 1367 از دانشکده تربیت دبیر فنی تهران(نام فعلی آموزشکده لویزان) فارغ التحصیل شد و در هنرستان توحید تهران به تدریس علوم و دروس فنی پرداخت ودر حین تدریس تحصیلات خود را تا درجه مهندسی مواد ادامه داد. در سال 1369 مجددا به بندر عباس رفت و این بار به عنوان معاون هنرستان رجایی این شهر و نیز دبیر شیمی مشغول به کار شد.
در حین فعالیت در هنرستان بندر عباس در کنکور سراسری رشته هنر (مرحله اول) شرکت کرد و با رتبه 9 (نهم) در کنکور سال 1370 پذیرفته شد اما در مرحله دوم کنکور به خاطر مشکلات شخصی شرکت نکرد و برای بار سوم در طی زندگی خود به کرج بازگشت تا کار در هنرستان توحید را ادامه دهد.
خانواده
جواد خیابانی در بیست و سوم اردیبهشت 1374 ازدواج کرد و یک فرزند دختر به نام نگار، 12 ساله دارد.
فعالیتهای ورزش
او به خاطر بیماری فلج اطفال که در سال 1348 به آن دچار شده بود مشکلات حرکتی زیادی داشت که هنوز هم از آن رنج میبرد اما با این وجود در مسابقات دوچرخه سواری آموزشگاههای ایران در سال 1362 قهرمان جاده شد. در سالهای 62 – 63 و 64 بک چپ و دروازه بان تیم هنرستان و تیم منخب آموزشگاههای کرج بود. در سال 1366 در المپیک دانشجویان ایران در شیراز شرکت کرد.
در آن مسابقات او هم عضو تیم بسکتبال و هم تیم فوتبال منتخب دانشکدههای فنی و مهندسی تهران بود که به مقام پنجم ایران در رشته فوتبال دست یافت و در همان سال به اردوی تیم ملی دانشجویان ایران دعوت شد. این اردو هرگز تشکیل نشد زیرا در آن زمان ورزش دانشگاهی چندان فعالیت مهمی نداشت.
فعالیت در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
در سال 1372 در برنامهای به نام آنچه شما خواستهاید شرکت کرد. این برنامه مخصوص کسانی بود که دوست داشتند تا مسابقات ورزشی را گزارش کنند. او در این برنامه به عنوان اولین نفر برگزیده شد و در طی چند هفته به عنوان گزارشگر ثابت همان برنامه کار خود در تلویزیون را آغاز کرد و رفته رفته در سایر برنامههای ورزشی تلویزیون نیز حضور پیدا کرد
در زمان جام جهانی فوتبال در سال 1994 قرار بود به عنوان گزارشگر حضور داشته باشد اما به خاطر تغییر مدیریت وآغاز به کار شبکه سوم سیما از حضور در جام جهانی منع شد. پس از تاسیس شبکه سوم سیما نیز به مدت یک سال در مراحل آزمون و تایید نهایی باقی ماند تا اینکه برای اولین بار در سال 1374 مسابقه فوتبال پرسپولیس با کشاورز تهران را به صورت کامل و زنده گزارش کرد.
قبل از آن بیشتر در چند مسابقه به صورت چند دقیقهای کوتاه در کنار گزارشگرانی چون بهرام شفیع، عباس بهروان، محمدرضا کیانوش و اسکندر کوتی کار کرده بود.
برنامههای تلویزیونی
جواد خیابانی از سال 1373 تا به حال در بیش از 40 برنامه مختلف به عنوان تهیه کننده شرکت داشته که برخی از آنها فهرست شدهاست.
معرفی ورزشها، سال 1373- شبکه سوم سیما
ایران در جام جهانی، 1375 – شبکه اول سیما
جام ملتهای آسیا، 1376 – شبکه سوم سیما
دیدار، شبکه تهران
ما، شما، ورزش – شبکه سوم
در جستجوی ورزش – شبکه دوم
آموزش فوتبال – شبکه آموزش
یار دوازدهم – شبکه سوم
سفر به مسابقات پارالمپیک 2008 پکن
جوایز و افتخارات
جواد خیابانی در سال 1377 موفق شد جایزه بهترین گزارشگرفوتبال صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را دریافت نماید در سال 1378 نیز از سوی مجله سروش و با انتخاب خوانندگان این مجله بعد از حسین الهی قمشهای به عنوان محبوبترین چهره تلویزیونی در ایران دست یافت. در سالهای 1384 و 1386 به عنوان بهترین مجری برنامههای ورزشی انتخاب شد.
مهمترین سفرهای کاری
مقدماتی قهرمانی فوتبال جوانان آسیا – 1996 – عربستان سعودی
فینال جام قهرمانی فوتبال جوانان آسیا – 1996 – کره جنوبی
مسابقه فوتبال ایران با استرالیا – 1997 – ملبورن
جام جهانی فوتبال – 1998- فرانسه
مسابقه یوونتوس – اینتر – 1999 – تورین
المپیک سیدنی – 2000 – استرالیا
جام بینالمللی فوتسال دوبی – 2001- امارات متحده عربی
المپیک آتن – 2004 – یونان
جام جهانی فوتبال باشگاهها – 2007 – ژاپن
مسابقات پارالمپیک 2008 پکن
مسابقات جام ملتهای آسیا 2011 – قطر
مسابقات پارالمپیک 2012 لندن
سوتیهای گزارش
وی در طول گزارش مسابقات فوتبال اشتباهات زیادی میکند که بینندگان از ان بعنوان سوتی یاد میکنند
تدریس در دانشگاه
او پس از سه سال ترک تدریس در هنرستان مجدداً از سال 1381 و این بار به عنوان استاد دانشگاه جامع علمی کاربردی مشغول به آموزش وتدریس شد و در رشته نقشه کشی صنعتی و ریاضی کاربردی و علوم کاربرد مواد صنعتی تدریس میکند.
معروفترین دوستان
جواد خیابانی در طی حدود 20 سال سابقه تدریس در مدارس و دانشگاههای ایران شاگردان و دانشجویان سرشناسی داشتهاست که برخی از انها را که خودش نام برده فهرست شدهاست.
ناصر عبداللهی – خواننده فقید موسیقی پاپ که دوستی عمیقی با هم داشتند.
حمیدرضا رجبی – فوتبالیست تیمهای بانک ملی، هما، سایپا، پاس و مس کرمان
مهدی علی بیگی – فوتبالیست
افشار زینالی – فوتبالیست
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری
بیوگرافی جواد خیابانی , عکس های جدید جواد خیابانی , اینستاگرام جواد خیابانی گزارشگر و مجری