ژورنال جدید ترین مدل لباس مجلسی بلند سال 2017 + 96
ژورنال جدید ترین مدل لباس مجلسی بلند سال 2017 + 96
جدیدترین و زیبا ترین گالری شیک ترین مدل لباس مجلسی گیپور بلند 2017 زنانه و دخترانه 96 – 2017
انواع مجموعه شیکترین مدل لباس مجلسی بلند دخترانه و زنانه شیک و جدید 2017
پیشنهاد ما مدل مدل لباس مجلسی حریر و گیپور زنانه شیک مدرن جدید و شیک برای سال 2017 و 96 می باشد
همراه با مدل های جدید مقالات زیبایی در ضمینه سلامت , سبک زندگی , روانشناسی و… قرار میدهیم
خیلی از ما بدون این که از حس سلامت مان آگاه باشیم به زندگی ادامه می دهیم. گاهی اوقات خوب است بدانیم از نظر احساسی چه حسی داریم. پس به گفته دکتر لیندا پاپادوپولوس باید خودمان را بررسی کنیم.
بیشتر ما به زندگی اجازه می دهیم جریان داشته باشد در حالی که استرس و اظطراب زیادی روی مافشار می آورد از سلامت ذهنی ضعیفی برخوردار هستیم. بنابراین دچار مشکلاتی جسمی می شوید که این گونه آن ها را به زبان می آورید: درست غذا نمی خورم… خوب استراحت نمی کنم… یا پوستم رو به قدری خاروندم که جوش زده…
باید از نظر ذهنی خودتان را بررسی کنید. یعنی از خودتان بپرسید تا به حال چند بار پیش آمده که آرام بنشینید و نفس عمیقی بکشید، یا لحظاتی شاد را با دوستان تان گذرانده باشید. کلید اصلی سلامت ذهن این است که خودتان را بررسی و مراقبت کنید.
چیزهایی که در کتاب هایی خود یاری خوانده اید را تمرین می کنید و مانتراها و جملات تاکیدی را مدام به ذهن می سپارید. اما به کلی اصول درست خوابیدن، درست خوردن و برخوردار بودن از حمایت اجتماعی را فراموش می کنید. نیازهای اولیه بسیار مهم هستند.
به عنوان مثال همیشه تصور می کنیم افسردگی باعث شده است کمتر بخوابیم اما در واقع این خواب کم است که باعث افسردگی می شود. می دانیم که تمرین چقدر می تواند برایمان مفید باشد. ورزش یک ضد افسردگی قوی است. خیلی راحت می توانیم وعده ناهار را به جای میز کار بیرون سرو کنیم.
این فقط یک جمله کلیشه ای نیست بلکه واقعا می توانید با وقت گذاشتن برای چیزهایی که حس خوبی می دهند از فواید زیادی بهره مند شوید. سلامت ذهن بزرگ ترین پیشگوی شادی فردی است و می توان آن را با روابط عاشقانه، دوستانه و روابط خانوادگی به دست آورد نه با پول. پس چرا برای این چیزها وقت نگذاریم؟
درست است که مشغله زیادی در زندگی داریم اما باید یک دفترچه برنامه روزانه هم داشته باشیم. حتی شده چند ماه یکبار برای این کارها وقت بگذارید: با دوستان خود برای تماشای فیلم مورد علاقه تان به سینما بروید یا یک رستوران جدید را امتحان کنید. این کارها در ایجاد حس شادی در ما بسیار موثر هستند. تمام این ها را در دفترچه خود بنویسید و به آن ها به اندازه قرار کاری اهمیت بدهید.
اگر ذهنمان را طوری تربیت کنیم که همیشه به دنبال دلیلی برای شکرگزاری در زندگی مان باشیم این کار در شادی ما تاثیر زیادی دارد.
ما در عصر شبکه های اجتماعی زندگی می کنیم. در دنیایی که هر کسی زندگی خوب خودش را دارد اما شاید متوجه آن نباشد. بین یک انسان مودب و انسان بی ادب همیشه مورد دوم بیشتر در ذهن ها می ماند.
به عنوان مثال زمانی که به اتوبوس نمی رسیم همه چیز را گردن بدشانسی می اندازیم اما وقتی به موقع به اتوبوس می رسیم یادمان می رود که بابت آن شکرگزار باشیم. همیشه به دنبال دلیلی برای شکرگزاری در زندگی باشید. هر چه ذهن تان را بیشتر در این کار پرورش دهید بیشتر با آن کار خو می گیرید و در نتیجه شادتر می شوید.
برای آنکه احساس مثبتاندیشی و خوشحالی را در بیشترین حد ممکن تجربه کنید، در این مقاله تکنیکهای شاد بودن را به شما میآموزیم. روشهای بسیاری برای کاهش استرس، افزایش اعتماد به نفس، تحقق اهداف و کسب شادی در زندگی وجود دارد که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
52درصد از مردم قبل و بعد از هر کاری ایمیل یا پیامکهایشان را چک میکنند. مطالعات نشان میدهند که چک کردن مداوم نهتنها به خلقوخوی ما لطمه میزند، بلکه باعث کاهش بهرهوری و افزایش استرس در ما میشود. برای کاهش استرس و افزایش شادی، کافی است تنظیمات پیامرسانی خود را غیرفعال کنید. وقتی خارج از محل کار هستید، ایمیل خود را بیش از یک یا دو بار در روز چک نکنید.
البته امروزه با پیشرفت تکنولوژی ابزار و وسایل استرسزا بیشتر شدهاند، از پیامک و تلگرام گرفته تا لاین و واتسآپ و… چک کردن مداوم این شبکههای اجتماعی میتواند باعث افزایش استرستان شود. حال خودتان هستید که باید تصمیم بگیرید میخواهید به این روند ادامه بدهید یا خیر.
اگر احساس میکنید با کار خود ازدواج کردهاید و کار تمام زمان شما را میگیرد، در این باره با رئیستان صحبت کنید. ابراز نگرانیهای شخصی در رابطه با ایمیلهای بیپایان و حجم بالای کار میتواند فشار کاری شما را کاهش دهد و با ایجاد شادی، کیفیت زندگیتان را بهبود بخشد. با برنامهریزی میتوانید کارهای خود را بهخوبی پیش ببرید و از حجم کارهای تلنبار شده بکاهید.