خواص عسل آویشن چیست + خواص عسل آویشن برای سرماخوردگی
خواص عسل آویشن چیست + خواص عسل آویشن برای سرماخوردگی
خواص عسل آویشن برای روده خواص عسل آویشن برای اعصاب خواص عسل آویشن برای سرفه آویشن گیاهی است علفی، چندساله که شبیه به پونه کوهی است .در ایران تقریبا در تمام مناطق معتدل می روید. دارای ساقه هایی کوتاه و ریشه ای با الیاف چوبی می باشد. برگهای آن به رنگ سبز خاکستری خیلی کوچک و در اغلب گونه ها کرکدار است. گلهای آن کوچک خوشه ای و به رنگ سفید مایل به بنفش و سرخ می باشد. گل آویشن خیلی معطر و به عنوان ادویه در آشپزخانه مصارف متعددی دارد.
خواص عسل آویشن برا سرماخوردگی
گیاه آویشن چیست؟
آویشن به علت وجود اسانس، حاوی ترکیبات فنلی با خاصیت بسیار قوی ضد میکروب به خصوص میکروب های تنفسی می باشد. آویشن از قدیم به عنوان دارویی برای تسکین و درمان علایم و عوارض سرماخوردگی مصرف می شده و در سال های اخیر به شکل شربت آویش مصرف می شود. از طرفی، عسل دارای خاصیت ضد سرفه و خلط آور خوبی بوده و برای رفع گرفتگی صدا بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده اند که مخلوط آویشن و عسل، اثرات یکدیگر را تقویت می کنند و به همین دلیل جدیداً شربتی از مخلوط این دو در ایران تولید شده و به نام هانی تیم (honeythyme) نامگذاری شده است. این شربت دارای خاصیت خلط آور، ضد سرفه و رفع گرفتگی صدا می باشد.
آویشن گیاهی علفی با ساقه های کرکدار و سفید از خانواده نعناع است که در دشت های مرکزی و غربی ایران میروید. این گیاه دارای دو نوع گل صورتی و سفید است. استفاده از خواص آویشن در طب سنتی ایران از گذشته تا به امروز کاربرد دارد. نام علمی این گیاه از کلمهای یونانی به معنای قدرت و شهامت است که نشانهای از قدرت درمانی و شفابخش بودن این گیاه است.
نقش شهد در تولید عسل آویشن
شهد آویشن نقش عمده ای در تولید عسل آویشن دارد و معمولا در حرفه زنبور داری به این نکته بسیار توجه می شود که کندوی عسل را در محلی قرار دهند که بیشترین و بهترین شهد آویشن وجود داشته باشد و گیاه دارای سلامت کامل برای زنبور باشد تا علاوه بر اینکه عسل آویشن را تولید می رسانند، گرده افشانی برای گیاه آویشن را نیز به خوبی انجام دهند.
خواص عسل آویشن بسیار زیاد است و در میان انواع عسل یکی از عسل هایی است که در درمان (در عسل درمانی و در مواقعی هم استفاده پس از نیش درمانی یا درمان به وسیله نیش زنبور عسل) مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله خواص آویشن و به پیرو آن خواص عسل آویشن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
درمان تنگی نفش، درمان درد مفاصل، بهبود عادت های ماهیانه در بانوان، تقویت کننده مغز و اعصاب، مناسب برای دردهای شکمی و دردهای رودوی، درمان گلودرد و کاهنده سرفه و ضد تشنج و صرع.
خواص عسل آویشن
استفاده از عسل آویشن برای درمان سرفه و گلودردهای ناشی از سرماخوردگی در فصل پاییز مفید است.
مصرف این عسل باعث کاهش درد قاعدگی میشود و با مصرف روزانه این عسل در روزهای قاعدگی میتوان تا حد زیادی بر دردهای شکمی ناشی از قاعدگی غلبه کرد.
عسل آویشن باعث افزایش آرامش و تسکین اعصاب شده و مقوی مغز و اعصاب است.
درمان تنگی نفس از دیگر فواید مصرف این عسل است.
استفاده از عسل تشکیل شده از گیاه آویشن برای درمان دردهای مفصلی و تسکین دردهای شکمی و روده مفید میباشد.
این عسل ضد صرع و تشنج است.
عسل آویشن یکی از چند عسل معرفی شده برای افراد دیابتی است که مصرف آن برای این گروه بیخطر خواهد بود.
دیگر خواص عسل آویشن
خواص دارویی: رفع عفونتهای عمومی، تقویت بینایی، ضد صرع و تشنج، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصل.
میزان مصرف روزانه:
اگر از یک فروشنده عسل بپرسید که میزان مصرف عسل در طول روز چقدر است قطعا به شما خواهد گفت هر چه بیشتر بهتر اما میزا مصرف عسل آویشن در طول روز (غیر از نظر کارشاناسان بازار عسل) به این صورت است که برای افراد بزرگسال 50 تا 75 گرم و افراد کم سن و سال 20 تا 30 گرم در طول روز است.
خواص عسل آویشن برای دیابت , خواص عسل آویشن برای عفونت
خواص عسل آویشن برای دیابت , خواص عسل آویشن برای عفونت
خواص عسل آویشن برای دیابت , خواص عسل آویشن برای عفونت
خواص عسل آویشن برای دیابت , خواص عسل آویشن برای عفونت