سرماخوردگی پهلو نوزاد + علت سرماخوردگی پهلو در بارداری
سرماخوردگی پهلو نوزاد + علت سرماخوردگی پهلو در بارداری
سرماخوردگی پهلو درمان سرماخوردگی پهلو علایم سرماخوردگی پهلو سرماخوردگی یکی از بیماریهای شایع فصل پاییز است که با شروع ماه مهر و آغاز سال تحصیلی در میان کودکان و نوجوانان بسیار دیده میشود. در این فصل بسیاری از والدین نگران فرزندانشان هستند. شاید تنها راه منطقی در این زمینه آموزشدادن فرزندان و ارائه توصیههای لازم در زمینه رعایت بهداشت فردی، خودداری از نزدیک شدن به افراد سرماخورده و افزایش مقاومت و ایمنی بدن آنها باشد.
علت سرماخوردگی پهلو در بارداری
انواع سرماخوردگی ها
باید توجه داشت که بیماری سرما خوردگی یکی از شایع ترین و پر تنوع ترین بیماری ها در جهان است ، من پس از سالها تحقیق متوجه شدم که اگر یک کتاب مستقل در رابطه با سرما خوردگی نوشته شود باز هم کم می باشد. اکثر مردم بیماری فوق را فقط مختص به سر و سینه میدانند ، با علامتهای تب ولرز ، سردرد ، آبریزش بینی و در نوع حاد آن درد تمام اندام ، در صورتی که تمام قسمت های بدن انسان میتواند به تنهای سرما بخورد و علائم مشابه سرما خوردگی عمومی را نداشته باشد اگر پزشکان و خوانندگان عزیز به این مسئله دقت نمایند هم تشخیص راحت تری خواهند داشت و هم هزینه های کمتری را متحمل میشوند.
علایم سرماخوردگی پهلو
تب تا 39 درجه
آبریزش یا گرفتگی بینی (اغلب همراه با ترشحات سبز یا زرد رنگ)
گلو درد
سرفه
عطسه
خستگی
درد عضلانی
سردرد
آبریزش چشم
توصیه های تغذیه ای سرماخوردگی پهلو
1- در طول دوره بیماری، غذای بیمار باید ساده، سبک و زود هضم باشد. بهترین غذاها در طول دوره سرماخوردگی، همان هایی هستند که قدیمی ها به بیماران خود می دادند؛ یعنی آش ها و شورباهای ساده که علاوه بر دارا بودن خصوصیات فوق، اثر نضج (پختن) اخلاط فاسد را نیز دارند و باعث تسهیل و تسریع درمان می شوند. استفاده از کدو، شلغم، زردک یا هویج، تره، روغن بادام و آرد جو یا آرد برنج در این غذاها مفید است. اگر بیمار در طول دوره بیماری دچار ضعف هم شده باشد؛ می توان از گوشت های سبک و زودهضمی مثل گوشت پرندگان کوچک در طبخ غذا استفاده کرد ولی بهتر است در دوره تبداری از مصرف گوشت به ویژه گوشت قرمز پرهیز کرد.
2- مواد غذایی ترش و شور و همچنین غذاهای سرد و تر (بلغم زاها، مثل ماست، ماهی و …) باید از فهرست غذایی بیمار حذف شوند.
3- ادویه های تند و محرک در غذای فرد سرماخورده به ویژه کسانی که دچار التهاب گلو یا حنجره هستند جایی ندارند. البته و برخلاف عقیده شایع، استفاده از دارجین یا زنجبیل در تغذیه بیمار، برای تسریع درمان او مفید است.
4- خربزه و انگور که در حالت عادی میوه های فوق العاده مفیدی هستند در دوره سرماخوردگی می توانند باعث تشدید بیماری شوند و نباید مصرف شوند.
5- و نهایتا این که پرخوری همیشه بد است و در این دوره بدتر.
درمان سرماخوردگی پهلو با شیرینبیان
حکمای طب سنتی مصرف ریشه گیاه شیرینبیان را یکی از بهترین داروها برای درمان سرفههای ناشی از سرماخوردگی میدانند. از این رو این درمانگران به بیمارانشان توصیه میکنند مقدار اندکی از ریشه شیرینبیان را با اندکی آب بجوشانند سپس آن را با عسل طبیعی مخلوط کرده و بنوشند. البته تعیین میزان مصرف شیرینبیان حتما باید با نظر متخصص طب سنتی انجام شود، زیرا زیادهروی در مصرف گیاه شیرینبیان عوارضی جدی را به دنبال دارد.
درمان سرماخوردگی پهلو با کدو حلوایی
کدوحلوایی یکی از داروهای مناسب برای نرم کردن سینه و خروج ترشّحات آن است. در دوره سرماخوردگی می توانید روزی یکی دو بار، مقداری کدوحلوایی را بخارپز کرده به همراه عسل نوش جان کنید.
درمان سرماخوردگی پهلو با نارنج نبات
صبح ناشتا یک عدد نارنج را از وسط به دو نیم کنید و دانه های آن را خارج کنید و روی آن، کمی پودر نبات بپاشید و درون یک ظرف(بدون آب) روی شعله کم قرار دهید تا آب نارنج درون خودش جوش بیاید. حالا آب نارنج را به آرامی بمکید. این دارو برای تخلیه ترشحات سینه بسیار موثر است. در صورت نبودن نارنج می توان از پرتقال هم استفاده کرد؛ اگر چه اثر درمانی آن به پای نارنج نمی رسد.
لیمو ترش و درمان سرماخوردگی پهلو
استفاده از آب لیموترش تازه در انواع نوشیدنی های مورد استفاده در سرماخوردگی در تسریع بهبودی بسیار مفید است.
لیمو شیرین و درمان سرماخوردگی پهلو
از مصرف لیموشیرین در دوران سرماخوردگی غافل نشوید. حالت لزج لیموشیرین باعث نرم شدن گلو و سینه می شود. گرفتن آب لیموشیرین و شیرین کردن آن با عسل هم بسیار مفید است.
سرماخوردگی پهلو چیست,درمان سرماخوردگی پهلو,درمان سرماخوردگی پهلو در طب سنتی
سرماخوردگی پهلو چیست,درمان سرماخوردگی پهلو,درمان سرماخوردگی پهلو در طب سنتی
سرماخوردگی پهلو چیست,درمان سرماخوردگی پهلو,درمان سرماخوردگی پهلو در طب سنتی
سرماخوردگی پهلو چیست,درمان سرماخوردگی پهلو,درمان سرماخوردگی پهلو در طب سنتی