خواص چای ترش در لاغری + خواص چای ترش در بارداری
خواص چای ترش در لاغری + خواص چای ترش در بارداری
خواص چای ترش در طب سنتی خواص چای ترش برای پوست خواص چای ترش برای دیابت خواص چای ترش برای قلب خواص چـای ترش، آن را به یک نوشیدنی فوقالعاده تبدیل کرده است. کاهش کلسترول بد، کمک به دستگاه گوارش، دستگاه ایمنی و کاهش التهابات از فواید چای ترش است. چای ترش در درمان بیماریهای کبد مؤثر است و احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد. چای ترش با افزایش سوخت و ساز، موجب کاهش وزن سالم و تدریجی میشود. همچنین سرشار از ویتامین C، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست. این نوشیدنی جادویی در درمان فشار خون بالا و اضطراب نیز مؤثر است.
خواص چای ترش در لاغری
خواص چای ترش کاهش وزن
امروزه با افزایش شیوع اضافهوزن و چاقی که به دلیل سبک زندگی نامناسب از جمله نداشتن فعالیت بدنی کافی و همچنین افزایش مصرف غذاهای آماده رخ داده است، افراد راههای گوناگونی را جهت کاهش وزن امتحان میکنند. چه بهتر که این راهها منطقیتر و کمخطرتر و درعینحال کم هزینهتر باشند! مطالعات نشان دادهاند چای ترش در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش، روند کاهش وزن را تسهیل میکند. این چای حاوی مادهای است که تولید آمیلاز را مهار کرده و بنابراین جذب کربوهیدراتها کمتر میشود. این چای که در ایران به چای مکی یا قرمز نیز معروف است یک جایگزین مناسب برای نوشیدنیهای پرشکر و آبمیوههای حاوی ترکیبات سنتتیک از جمله شیرین کنندههای مصنوعی و یا شربت ذرت با فروکتوز بالا میباشد.
خواص چای ترش برای دیابتی ها
چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود. این گیاه و محصولات آن در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود. یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد. در هند از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود و دانه های آن غنی از چربی و پروتئین است. دم کرده ی برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است. از پودر آسیاب شده ی کاسبرگ آن می توان به عنوان طعم دهنده در کیک، شکلات و بستنی نیز استفاده کرد.
خواص چای ترش تقویت کننده دستگاه گوارش
مصرف چای ترش میزان اوره و حرکات روده را افزایش می دهد. از آنجایی که این چای ادرارآوراست، می توان از آن برای رفع یبوست استفاده کرد. در نتیجه، وزن کاهش یافته و همچنین عملکرد سیستم گوارش بهتر خواهد شد. در ضمن، خطر ابتلا به سرطان روده نیز کاهش می یابد.
کاهش کلسترول با خواص چای ترش
چای ترش خواص آننتیاکسیدانی بالایی دارد و به واسطهی این خاصیت به کاهش کلسترول بد (LDL) خون کمک میکند، در نتیجه میتواند به محافظت قلب و عروق در مقابل بیماریها و آسیبها کمک کند. چای ترش با کاهش چربی و قند خون میتواند برای کسانی که از اختلالات قند خون مانند دیابت رنج میبرند هم سودمند باشد. بر اساس مطالعهای که روی بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم صورت گرفت، مشاهده شد مصرف چای ترش با کاهش کلسترول و تریگلیسرید، به کنترل این بیماری ناخوانده کمک میکند.
خواص چای ترش برطرف کننده عطش و خنک کننده بدن
از چای ترش می توان به عنوان یک نوشیدنی ورزشی برای رفع عطش ناشی از تحرک زیاد، استفاده کرد. بدین منظور، معمولا چای ترش را به صورت قالب های یخی در آورده و مصرف می کنند. علاوه بر این، چای ترش دارای طبیعت سرد بوده؛ بنابراین، با مصرف آن می توان کل بدن را به یکباره خنک کرد.
دوری از سرطان با خواص چای ترش
چای ترش حاوی مادهای به نام «پروتوکاتکویک اسید» است که خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدتوموری دارد. بر اساس مطالعهی صورت گرفته در دپارتمان بیوشیمی دانشگاه پزشکی چانگ شان تایوان، چای ترش با داشتن مادهای به نام «آپوپتوز» روند رشد سلولهای سرطانی را آهسته میکند.
ضدالتهابی خواص چای ترش
چای ترش سرشار از اسید آسکوربیک یا همان ویتامین c است. وجود این ویتامین برای تقویت و تحریک سیستم ایمنی بدن به فعالیت بیشتر ضروری است. همچنین چای ترش برای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی خود نیز شناخته شده است؛ بنابراین از ابتلای شما به سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری میکند. چای ترش با خاصیت خنککنندگی خود در کاهش تب نیز مؤثر است.
خواص چای ترش برای افسردگی
چای ترش محتوی ویتامینها و مواد معدنی مانند فلاوونوئیدهاست که خاصیت ضدافسردگی دارند. مصرف چای ترش به استراحت دستگاه عصبی کمک میکند و با ایجاد حالت آرامش در بدن و ذهن، از شدت اضطراب و افسردگی فرد میکاهد.
حساسیتزایی با خواص چای ترش
ممکن است بدن برخی افراد به مصرف چای ترش حساسیت نشان دهد. این حساسیت بیشتر به صورت قرمز شدن چشم یا تب مشاهده میشود. اغلب مردم نمیدانند 15 تا 30 درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل میدهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوهها از جمله انگور نیز یافت میشوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار و کلسترول خون، کنترل التهابات و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکنند.
دوران بارداری و خواص چای ترش
مصرف چای ترش به واسطهی تأثیراتی که بر جریان خون در رحم و لگن دارد، در دوران بارداری توصیه نمیشود. برای کسانی که تحت درمان هورمونی هستند یا برای کنترل زایش قرص مصرف میکنند نیز مصرف چای ترش باید پس از مشورت با متخصص صورت گیرد.
خواص چای ترش برای درمان کننده بیماری های کبدی
بر اساس تحقیقات صورت گرفته، آنتی اکسیدان موجود در چای ترش به بهبود بیماری های کبدی کمک می کند. در واقع، این ترکیبات، سلول های رادیکال آزاد را از بدن خارج کرده و بافت ها و سلول های سالم را تمیز می کنند. بنابراین، عمر مفید اعضای بدن افزایش یافته و در مقابل بیماری ها مقاوم خواهند شد.
موارد هشدار در مورد چای ترش
از آنجایی که چای ترش فشار خون را پایین می آورد، مصرف آن به افرادی که فشار خون پایین دارند، توصیه نمی شود. مصرف آن برای زنان باردار مناسب نیست. در برخی افراد موجب واکنش های حساسیتی مانند چشم های قرمز و یا تب می شود که بهتر است این افراد چای ترش مصرف نکنند.
خواص چای ترش برای کبد , خواص چای ترش برای کبد چرب
خواص چای ترش برای کبد , خواص چای ترش برای کبد چرب
خواص چای ترش برای کبد , خواص چای ترش برای کبد چرب
خواص چای ترش برای کبد , خواص چای ترش برای کبد چرب